Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







maanantai 8. syyskuuta 2014

PUKUHUONEEN VÄÄNTÖÄ JA KÄÄNTÖÄ

Olen tässä ihmetellytkin tätä ainaista väsymystä ja saamattomuuttani, mutta selvisihän se (huh onneksi)...lääkärin diagnoosi, kilpirauhasen vajaatoiminta :(   Ei kiva!!!!
Siinähän se, tuli ensiksi mieleen että siitä se vanhuus sitten alkoi todellakin...ensimmäiset elinikäiset lääkkeet määrätty, mutta samalla hyvä mieli...ehkä sittenkin taas piristyn...en olekaan ehkä niin vanha kuin olo on ja ennen kaikkea en laiska!

En kuitenkaan aio tämän enempää jatkaa sairaskertomustani, vaan ennemminkin sitä miten sain jo nyt hiukan innostusta ja voimia kerättyä tästä toivonkipinästä ja niinpä pukuhuoneen viimeistely valmistui tohinalla. Tai ei ehkä vieläkään viimeistely, mutta ainakin eteenpäin mentiin.


Pyyhekaappi ja lattia ei kuulu lemppareihin, mutta näillä mennään toistaiseksi. Seinän väriäkin olen pyöritellyt mielessä montaa eri vaihtoehtoa, mutta antaa ajatuksen vielä muhia...mennäänkö tällä vai tapahtuuko jotain muutosta sävyyn.






 Tälle seinälle vielä jotain???











Saunan jälkeen olikin ihana fiilistellä melkein valmiissa pukuhuoneessa


Tästä on hyvä jatkaa, reipasta alkavaa viikkoa!

10 kommenttia:

  1. Hyvä että löytyi kuitenkin selitys ja syy johon löytyy myös lääkkeet.
    Ihana tuo sohva, juuri tuon mallista olen etsinyt meidän keittiöön jo jonkin aikaa, mutta kyllä se vielä vastaan tulee jossain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, ei onneksi mitään tämän pahempaa. Mutta tuntuu se aika hurjalta yhtäkkiä saada jokin lopunelämää oleva lääkemääräys, onneksi kuitenkin toivetta taas virkeämpään elämään.
      Sohva on kirpparilöytö, uskon että tulee se vielä vastaan sinullekin.

      Poista
  2. Voimia uuden diagnoosin sulatteluun!

    Aivan ihastuttava pukuhuone <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se tästä nyt kun tiedän syyn, mutta vaatiihan se sitä sulatteluakin. Kiitos kommentista...sisustelu jatkuu vielä ;D

      Poista
  3. Onpas siellä kiva tunnelma ♥
    Ja noi kanat orrella on ihan älyttömän hauskat!!!

    Posti lähti tänään tulemaan sinnepäin, ehdit saada ennen viikonloppua...

    VastaaPoista
  4. Nättiä ja söpöä, niin kuin aina :) Tykkään tyylistäsi - jonka olen ehkä joskus maininnutkin.

    Kaverillani kilpirauhasen toiminta nolla (ei löytynyt diagnoosia ihan helpolla, mutta onneksi kirjaimellisesti viimetipassa), mutta varsin on pirteä pakkaus. Lääkitys kohdillaan :) Että eiköhän se siitä sielläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina, olen tainnut mainita muutaman kerran samoin sinulle...ehkä meillä on samanmoinen maku monessa suhteessa.
      Näin uskon minäkin tai ainakin toivon. Olen vain jo niin tottunut tähän olotilaan, että en osaa oikein kuvitella muuta...haikailen vain entisen vireyden perään.

      Poista
  5. Kaunis ja kodikas tunnelma, ihana tuo tapetti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu, tykkään tapetista itsekin ja ehkä se on nyt oikealla paikallaan. On nimittäin ollut minulla jemmassa jo muutaman vuoden entisen kodin ajoilta, en vain saanut sitä koskaan seinään asti ;D

      Poista