Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 25. tammikuuta 2015

AIKAANSA EDELLÄ

Olen huomannut että täällä blogistanian ihmeellisessä maailmassa ollaan menossa jo edellä aikaa mitä todellisuudessa edes ollaan. Sen huomasi jo paljon ennen joulua ja nyt kun ollaan menty joulun ohi just ja just, niin puhutaankin jo keväästä. Vaikka talvi on mitä todellisimmin pakkasineen ja lumineen juuri nyt ajankohtaista, alan jo itsekin kummasti ajattelemaan tulevaa kevättä. Sen huomaa siitä kun alkaa kukattamaan ( luit oikein, siis kukattamaan...ei kakattamaan). Entisten riutuneiden tilalle tekee mieli hankkia uusia kasveja ja ajatukset laukkaavat jo kummasti keväisissä asioissa. Mutta onkos se ihmekään, joka päivä päivä pitenee ja kohtahan on helmikuu!!


Rahapuu kotiutui kotiimme, onkohan siinä taikaa...saas nähdä ; )


Kajaanin vieraamme toivat kauniita valkoisia tulppaaneja tullessaan......sekä Flamingonkukan ruukkuineen. Kiitos ihanat!!!


Kyllä vaan kasvit tuovat kotiin sitä mukavaa piristystä ja kevätmieli sen kun vaan lisääntyy.

Kylässä meillä kävi myös suloinen Pörri-koira, voiko enään suloisempaa otusta olla. Olisin niin mielelläni ottanut tämän söpöliinin meille asustelemaan, vaan eipä suostuneet jättämään vaikka tarjosin vaihdossa kahta kissaa ; )


No jaa...enhän minä nyt olisi meidän karvakuonoista raaskinut luopuakaan, mutta olisin voinut Pörrinkin kyllä meille ottaa. Olipa niin ihana kun saimme vieraita Kajaanista, toivottavasti näemme pian uudestaan.

Viikolla olin työreissulla vanhassa kotokaupungissa ja sain samalla nauttia äidin täyshoidosta, valmiit ruoat odotti töiden jälkeen pöydässä joka päivä. Oli niin mukava olla isän ja äidin luona oikein yökylässä, olisihan se hullua ollut hotellissa nukkua jos kerran on omat vanhemmat samalla paikkakunnalla. Ikävä jäi, taidan tehdä uuden reissun piakkoin. Olisi niin kiva ennättää kyläilemään myös ystävien luona, onneksi se on vaan järjestely kysymys.
Aivan pakko oli poiketa myös Pumpulikukassa katsastamassa mitä sinne kuuluu ja samalla tietysti tiirailemaan mitä ihanaa sieltä löytyy. Mukaan tarttui pari kivaa juttua...


...se on sitten tämän talon ensimmäinen GreenGate ostettu. Koska astioita on kaappimme pullollaan, olen päättänyt pidättäytyä näistä ihanuuksista...mutta...


Tämä enkeli oli myös niin hurmaava, että päätin vielä mahduttaa yhden kotiimme.


Viikonloppu mennä hurahti autokauppoja kierrellessä ja portaikon remonttia tehdessä. Pakollisen uuden auton hankinnan myötä kuume on iskenyt minuunkin ja taitaapa käydä niin että Beetle-Pekka saa mennä pian vaihtoon. Saapas nähdä mihin päädyn, päätös on niin vaikea tehdä kun vaihtoehtoja riittää vähän turhankin paljon. Vaikeaa ja mukavaa, haaveillahan aina saa : )

Mutta nyt nukkumaan, aamulla koittaa taas arki ja viikon aherrus edessä. Hyvää yötä ja kauniita unia!!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana enkeli. Vaikka itsekin aina päätän, ettei enää yhtään lisää tavaroita Isolaan, niin enkeleiden kohdalla aina sorrun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkelit ovat ihania, vaikka kyllä tämä emäntä täällä tahtoo sortua moneen muuhunkiin kivaan ja nättiin tavaraan : )

      Poista