Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 31. tammikuuta 2015

NYT NIITÄ SITTEN LÖYTYI

Aikoinaan oli tarkoitus ottaa myyntiin omaan liikkeeseeni enemmänkin näitä ihania aidon näköisiä kukkia, mutta se jäi kun aloin suunnittelemaan putiikin lopettamista. Sen jälkeen olen kukkia kaivannut ja ihmetellyt miksi kukaan ei niitä myy, jotain yksittäisiä olen onnistunut löytämään. Mutta nyt niitä sitten löytyi enemmänkin, jess!! White House Kiimingissä on ottanut myyntiin nyt monenlaisia kukkasia ja niin hitsin aidon näköisiä että ei hävetä yhtään laittaa niitä kotiin esille.Ei enään riutuneita kasveja, eikä kastelua. Myös kissa ongelmat ovat ohi kertaheitosta, ei pelkoa myrkyllisistä kasveista. Muratti on kuulunut aina lemppari kukkiini, mutta ne ovat aina kestäneet aikansa ja sitten niihin iskee joku inhokki elukka kiinni ja tekee ikäviä seittejä lehtiin...sen jälkeen se onkin mennyttä kasvia. Muratti on myös myrkyllinen, joten ahnaan kukkiensyöjä-Kertun eteen ei olisi voinut kuvitellakaan laittavansa sellaista. Onhan näitä muratteja ollut tarjolla milloin missäkin, mutta minusta ne ovat olleet niin teennäisen näköisiä että en ole niitä kotiimme kelpuuttanut.Minusta tuntuu aivan siltä, että taidan vielä hakea lisää muutaman kukkasen. Ihana ajatus että nämä ovat ikuisia ja onneksi sisustus trendeissä ei enään ole mikä nolo juttu laittaa tekokukkia kotiin. Ennen en olisi nimittäin mistään hinnasta huolinut tekokukkia, mutta näitäpä ei erota sellaisiki jos ei oikein tarkkaan ala tutkia.


Leppoisaa lauantaita!!

16 kommenttia:

 1. Ompas aidon näköisiä.Mäkin oon aina inhonnut tekokukkia mutta tuollaisia voisin jopa hankkia itsekkin.
  Mukavaa viikonloppua sinnekkin, täällä sataa lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä ovat niin "aitoja" että tosiaan ei huomaa niitä feikiksi jos ei lähemmin tutki. Nämä on tehty niin että eivät ole liian siloitellun näköisiä, eihän oikeatkaan kukat ole sellaisia. Suosittelen!
   Täällä ei nyt sada lunta ja jopa aurinko pilkistelee pilvien raosta, mutta eilen sää oli kyllä todella ikävän harmaa ja räntää satoi taivaan täydeltä.

   Poista
 2. No jopa onkin hyviä! Tuollasia mullakin jokunen pitäis olla....nyt on just joku tekorääpäle ruukussa ja harmittaa joka kerta kun silmät kunnolla siihen osuu. Sekin joskus tuli ostettua jotainmitälie vähän naamioimaan.

  VastaaPoista
 3. Ne on upeita ja ajattele miten helppoja!!!

  VastaaPoista
 4. Minullakin ollut tämä kanta että ei tekokukkia kiitos. Vaan jopas niitä ainäkin kylppäriin ilimestyi. White Housen Kati niitä kova kauppaamaan :)

  VastaaPoista
 5. Onneksi ne on kuule tänäpäivänä aivan muotijuttu ; )
  Nämä vieläpä lähti mukaani aivan ilman sen kummempia kauppaamisia, sillä olen kaivannut niitä jo pitkään...johtuu aivan meidän kissoista jotka eivät anna kukkien olla rauhassa.

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja aidonnäköinen muratti. Ja se on totta, että tekokukat on nykyisin tosi aidon näköisiä. Siitä todisteena myöskin se, että menin tässä taannoin kukkakauppaan ja minulle selvisi vasta siinä vaiheessa, kun myyjä kertoi sen, että kaikki kukat olikin tekokukkia:)

  VastaaPoista
 7. No voihan nenä kuinka aidon näköisiä, kauniita! Taidanpa minäkin siirtyä sitten tälläisiin jos omat epäonnentuojat kuolee, ;D Näiden mukana varmaan ei tule sitäkään, :D :D

  VastaaPoista
 8. omistan myös juuri samanlaisia ja samasta ihanasta aarrekaupasta ostin!Aivan ihana liike,suosittelen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liike on kyllä niin ihana, siellä tulee aina valinnan vaikeus mitä ostaisi kun kaikkea ei pysty mukaankaan ottamaan. Ja kaiken kruunaa pieni suloinen koira-ystävä!

   Poista
 9. Kylläpä onkin kauniita! Mukavaa helmikuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja helppoja!! Mukavaa lumista helmikuuta teidänkin kotiinne.

   Poista
 10. No on tosi aidon näköisiä. Nuo sopisi minullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä kehtaa esille laittaa, todella aidon näköisiä.

   Poista