Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 8. helmikuuta 2015

TILAT HYÖTYKÄYTTÖÖN

Kaikki mistä vain liikenee tilaa säilytystiloille, on hyvä käyttää hyväksi. Portaikon keskellä oli tyhjä tyhjänpäiväinen tila, johon oli hyvä rakentaa lisää kaappitilaa. Varastossa lojui ylimääräinen ikkuna joka sopi jotakuinkin suoraan mitoiltaan komeron oveksi ja siitä se sitten ajatus lähti.


Vielä pieniä viimeistely juttuja tekemättä, esim. kuvassa näkyvä varastonovi saa hiukan kohennusta, portaitten käsijohteet puuttuvat yms. ja tietysti lopullinen sisustus on vasta muotoutumassa pikkuhiljaa.
Näyttää siltä että jossain vaiheessa remontti saattaa edetä jo yläkertaankin, mutta sitä ennen haaveissa olisi kylppärin ehostus. Se saattaa olla kokonaan minun juttu, ainakin hyvät suunnitelmat ovat jo päässä valmiina!

Nyt nukkumaan, joten oikein makeita unia...se olis taas MAANANTAI!!

16 kommenttia:

 1. Voi mikä huippuidea, ja vieläpä niin kaunis, <3
  Kivaa viikonalkua ja alkanutta helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ideoita tulee matkanvarrella kun remontti etenee. Mieshän se sitten niitä rouvan ideoita parhaimpansa mukaan toteuttaa, on se onni kun on taitava mies : )
   Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Hieno! Kerrassaan loistava idea, hyvä sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaikki kolot vaan käyttöön!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ainakin tarpeen, eikä haittaa vaikka siinä sivussa näyttäisi kivaltakin : )

   Poista
 4. Tosi hieno ajatus tuo kaappi! Itse en olisi keksinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näitä ideoita on kiva jakaa muillekin ja yhtälailla saada niitä toisilta. Blogeista on monta minunkin ideaa saanut alkunsa.

   Poista
 5. Tosi hyvä idea ja supersuloinen toteutus! Onnellista kun on taitava mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaappas vaan olenko onnellinen tästä miehestä kaikin puolin, voisin luetella monta muutakin hyvää puolta. Kyllä tässä kelpaa rouvan suunnitelmia tehdä kun tietää että toteuttaja löytyy omasta takaa, tosin joskus joutuu pikkaisen houkuttelemaan ; ))

   Poista
 6. tosi kiva idea ja totta säilytystilaa ei ole koskaan liikaa :)
  Kivat rappuset kun on noi numerot niissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikaa säilytystilaa ei ole koskaan ainakaan tällaiselle hamsterille. Tässä talossa sitä ei kylläkään ole ollut yhtään ennenkuin olemme niitä tehneet. Siksipä pahvilaatikoita on yhä edelleen purkamatta, mutta jospa sekin kaaos saataisiin jossain vaiheessa pois purettua.

   Poista
 7. Ai kun kiva kaappi ja hieno idea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä siitä ihan näpsäkkä tuli!

   Poista
 8. Haha, tuttua tuo, että pahvilaatikoita on purkamatta... me muutimme nykyiseen asuntoon noin vuosi sitten, ja etsin jo uutta kotia, yläkerran välikössä on edelleen purkamatta edellisestä muutosta tavaroita ja samoin autotallissa! Sen siitä saa, kun ei raaski mitään heittää pois ja ajattelee, että "saatan tarvita tätä vielä joskus", vielä kun säilytystilaa on täällä lähes olemattomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh...viime muuton mukaan lähti pari laatikkoa mitä en edes ollut muistanut olevan olemassakaan. Tavarat oli pakattu sitä edellisestä kodista...joten, mietin vaan olisiko pitänyt laittaa kiertoon ilman avaamista??? Enhän ollut tavaroita kaivannut yli neljään vuoteen ; )

   Poista