Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 1. helmikuuta 2015

VOI MEITÄ!

Me naiset taidamme olla tunnetusti päättämättömiä, mieli muuttuu alta aikayksikön ja kaikki täytyy tapahtua nyt eikä viidestoista päivä. Kuulostaako tutulta??


Tiedän...moni teistä varmaan ajattelee että voi minkä menit tekemään, mutta...tämä väri ja sen tuoma kontrasti sattuu vaan olemaan enemmän oman näköinen. Sopii maalaistalon tyyliin ja meille : )

Mukavaa sunnuntai iltaa!

8 kommenttia:

 1. Kiitos, jotenkin on nyt enemmän oman tuntoinen väri!

  VastaaPoista
 2. OHO! Vähän äkkiähän se mieli muuttui?! Mutta maalaaminen on onneksi nopea ja suhteellisen edullinen tapa pyristellä pikaisesti muuttuvan mielen perässä. Onnea rohkeudelle ja onnea (avatenkin) pitkäpinnaisesta puolisosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tää meillä ole mitenkään outoa! ;)) Ja kun maali löytyi varastosta ja nämä hommat kuuluu minun töihini, niin eipä siinä puolisokaan sen ihmeempä sanonut. Tykkäsi itsekin muutoksesta, joten kaikki hyvin.

   Poista
 3. Ruskea on nyt se Hotista hottein ;) Tuo ihanaa lämpöä, anna sen nyt sitten olla jooko.. :))
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 4. No, voi teitä!! Mutta totta puhiset - tumma sävy sopii teille paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin niin, vaikka vaalea on kaunista mutta ei sovi niin hyvin meille kuin esim. teille ;))

   Poista