Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 8. marraskuuta 2015

ENKELINSIIPIÄ JA SEKAMELSKAA

Oi suloisuutta, ihanat pitsiset enkelinsiivet on löytö Tarinat kaupasta, kaikenlaista muutakin ihanaa siellä oli putiikki pullollaan. Kipin kapin katsomaan kaikki kynnelle kykenevät!
Vanha kastemekko oli juurikin sopiva kaveriksi siiville.
Harmaa sää ei houkuttele ulos, laavukin on saanut olla tänä viikonloppuna aivan käyttämättömänä. Sen sijaan jotain alkaa tapahtumaan pikkuhiljaa yläkerrassakin. Aivan ensimmäinen homma oli siirrellä tavaroita kasaan, jotta saadaan tilaa remontoijalle. Yläkerta on toiminut lähinnä varastona tähän saakka, toki tytär on nukkunut siellä kaiken keskellä ; )Hih...täällä kaiken tämän seassa aloitellaan seinien pystytys...


...ja koska tavaraa on paljon ja tietyt huonekalut haluan ehdottomasti pitää, täytyy seinien ja ovien paikat suunnitella tarkkaan mitan ja teipin avulla.Myös valon pääseminen toiseen tilaan lasiovien kautta on hyvä ajatella, vaikka valoja tulemme tarvitsemaan tänne lisäksi jokatapauksessa. Myös tyttären yksityisyys huoneessa on ajateltava, luulen että kaikki toteutuu suunnitelmien mukaan kunhan tarpeeksi tarkkaan kaikki mitataan. Haasteellista, mutta pidän haasteista!

Leppoisaa isänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti