Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 30. marraskuuta 2015

USKOMATONTA!

Kaksi kuukautta on hurahtanut, huomen aamuna saadaan Espanjan seikkailijatar kotiin. Työharjoittelu on tehty loppuun, vaikka aina se ei ole ollut helppoa kun koti-ikävä vaivaa ja töitä on tehty todella paljon. Olen kyllä niin ylpeä tytöstäni, en minä vaan olisi uskaltanut lähteä!
Vaikka tämä aika onkin mennyt nopeasti, siltikin tuntuu kuin olisi iäsyys kun viimeksi nähtiin. Myös tämä aika olisi ollut aikaa tehdä yläkerran remonttia, mutta laavukin piti saada valmiiksi ennen pakkasia. Niinpä vähän kiirettä pukkasi, että saatiin neitokaisen huone edes johonkin malliin kuntoon ja siivottua. Halusin hiukan sisustaa jo yhden nurkan huoneesta, jotta yllätys olisi hiukan mukavampi...hän kun ei tiedä mitään tästä meidän puuhastelusta : )

Paljon on vielä tekemistä, mutta nyt ollaan siinä vaiheessa että valmiista on jo toivoa. Toivottavasti tyttö tykkää huoneestaan!Että näin, aamulla virkkuna lentokentälle : )

Öitä!

14 kommenttia:

 1. Onpa kaunista! Tuo tapetti on kyllä ihana <3 Kyllä tytön kelpaa tulla kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tapetista vaikka hiukan arvelutti sen jälkeen ku olin ne tilannut. Antaa huoneella vähän eloa kun muut pinnat ovat niin valkoisia.

   Poista
 2. No vitsi, miksi ei tykkäisi! Huoneesta tuli oikein soma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä aina tiedä näiden nuorten ajatusmaailmaa, luulen että seinät olisivat aivan valkoiset jos olisi saanut päättää itse. Onneksi erehtyi KERRAN mainitsemaan että ei hän enään kauan kotona varmaan asu ja tapetteja ei vaihdeta ihan heti...joten lupa annettu äidille valita tapetti. Kyllä hän ne hyväksyi, ovien väri häntä enemmänkin askarrutti ; )

   Poista
 3. Voi miten kaunis ja ihana huoneesta tuli, ♡
  Kyllä varmasti tyttäresi yllättyy iloisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin äiti tykkää, mutta eiköhän se tyttärellekin kelpaa. Yllätys oli suuri kun yläkerrassa olikin kolme huonetta yhden sijaan : )

   Poista
 4. Ihana tulla V:n kyllä kotiin !! On siellä kaunista !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystäväiseni, eiköhän tyttökin kotiudu huoneeseensa!

   Poista
 5. Upea, varmasti yllättyy ja tietenkin positiivisesti! Tapetti on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättyi kyllä, tapetti ei hurraa huutoja aivan saanut mutta hyväksytty on ; )

   Poista
 6. Kyllä tuli kaunis huone!!! Ilo olisi tuossa asustaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein tekisi mieli itse majautua tuonne, mutta taitaa jäädä haaveeksi.

   Poista
 7. Ihana!!! Ja kuinka kauniit pariovet ♥

  VastaaPoista
 8. Kyllä yläkerta on muuttumassa aikalailla, lupaavalta näyttää ainakin toistaiseksi. Neitokainen vain tahtoo olla nykyään aika sotkuinen asukas, se kyllä hiukan koettelee äidin hermoja : (
  Ovet ovat toistasataa vuotta vanhat, kovasti mietin mitä niille teen jotta niissä säilyisi se oikea tunnelma.

  VastaaPoista