Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 17. marraskuuta 2015

TÄHÄN ON PÄÄSTY

Taas voi vaan todeta, että pikkuhiljaa se etenee ja ollaan siinä pisteessä että voi jo alkaa hiukan hahmottamaan mitä tuleman pitää. Tapetti malleja illan katsellut ja päässyt siihen pisteeseen että joku se on näistä neljästä (kolmesta) mikäli näitä on nyt saatavana. Tapettitalon miinus on siinä että kaikkia tapetteja ei aina tahdo olla tarjolla. Mutta suht helppoa on ollut valinta, sillä olin jo valmiiksi päättänyt että perinnetapeteillä mennään. Kysymys on tyttären huoneesta, joten luulen että joudun vielä lähettämään Espanjaan kuvat hyväksyttäväksi. Nyt vain toivotaan että saisimme jonkinlaisen yhteisen päätöksen asiaan : )
Kattolamppu on tämän päivän löytö Oulunsalon kirpparilta...Muihin huoneisiin on jo tapetit valmiina, en anna itselleni lupaa enään vaihtaa mieltä!Yläkerrassa on saatu tolppaa pystyyn ja huoneiden muoto ja koko hahmottuu jo paljon paremmin. Kannatti suunnitella teipin kanssa, ei tästä muuten olisi tullut mitään. Ai että sormet syyhyää päästä laittamaan tapettia seiniin ja sutimaan maalia sinne mihin sitä tarvitaan.

Tällaisin kuulumisin tällä kertaa, palaillaan!

14 kommenttia:

 1. Ihanaa kun on tuommonen paikka missä toteuttaa itseään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä joo, mutta huoneethan tässä loppuu pian kesken kun tekisi mieli saada vähän kaikenlaista tapettia ja kalustetta taloon :)

   Poista
 2. Oh, rakastan tuota värimaailmaa joka kuvissasi on! Nam! Tänään just sanoin miehelle, että meidän järkyn iso vanha kaappi (jonka päällä ne viime postauksen elukat on), olisi aivan mielettömän ihana juuri tuollaisessa sävyssä kuin mitä näissä kuvissasi on.
  Voi ei, menen takaisin tuonne ylös katsomaan noita kuvia ja väriä. Ja aivan ihanaa tyynyä - tai kaikkihan noissa kuvissa on ihanaa :) (ja varsinkin eka tapetti oli minun mieleeni ;)
  Tsemppiä remppaan, siitä se rakentuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea valinta, haluaisin hiukan väriä...mutta toisaalta...
   Sen verran ehkä valintaa helpotti, kun kuulin mikä on tapettien saatavuus tällä hetkellä. Periaatteessa kaikkea saa, Lumme kylläkin vasta ensi vuoden puolella. Pienet tapetin palaset pyörivät iloista ympyrää huonekalujen vierellä ja nyt ovat mukanani Kuopiossa työmatkalla : )

   Poista
 3. Ihana projekti siellä tekeillä!
  Täälläkään ei malteta odotella lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on kyllä jo odotettu, luulen että V:kin on mielissään...kiva yllätys kun tulee kotiin tämän kuun lopussa. Aika iso muutos tulee yläkertaan, aika jännää nähdä mitä tuleman pitää!

   Poista
 4. Kauniita tapetteja. remontit on raskaita (olen ollut tyttären kodissa, jossa remontti menossa apuna) mutta remontit on ihania, koko ajan ja pikkuhiljaa enemmän ja enemmän alkaa tulla valmiin näköistä ja etenkin se lopputulos on vaivan arvoinen, vaikka joskus sitä tuskaileekin ja odottaa että olisi jo valmista..Minä rakastan sitä uuden tuntua oli nyt kyseessä vanha tai ihan uusi talo.Sanoin tyttärellekkin kun heillä keittöremontti, ja asuvat sen keskellä että loppupelissä se on kuitenkin elämässä niin lyhyt aika kun joutuu soveltamaan missä ja miten tehdä ruokaa ja etsii laatikoista astioita, kuitenkin palkinto valmiista kauniista keittiöstä on vaivan arvoinen..ja myöhemmin sitä kuitenkin sanoo et ei se niin kamalaa ollutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan olla vähän hullu, rakastan remontin tekoa (syy saattaa olla siinä, että minun hommiini kuuluu suunnittelu a valmiiden pintojen valmistelu)!!! Ai että sitä tunnetta kun alkaa se hetki että pääsee tapetoimaan ja maalaamaan, se on niitä minun heiniäni. Lopputulos palkitsee, mutta hieman malttamaton luonteeni haluaisi pian valmista ; )

   Poista
 5. Ohhoh, tuleepa kaunista!! En ole muuten koskaan ymmärtänyt, miksi tapettitalolla on netissä tapetteja, joita ei ole enää edes saatavilla? Minä ainakin onnistun aina valitsemaan sellaisen, mitä ei saa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen ihmetellyt minäkin ja onnistun myös aina valitsemaan tapetit mitä ei saa. Mutta...sitten yhtäkkiä niitä taas painetaan ja nyt kävi niin että kaikkia näitä saisi, toki lumme vasta ensi vuoden puolella. Päätös on tehty, selviää seuraavassa postauksessa : )

   Poista
 6. Oi tuo lumme ja keltainen ruusu ovat minun suosikkeja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania, lummetta saa vasta ensi vuoden puolella joten päätin unohtaa (luulen että se olisi ollut tytön suosikki, mutta nyt en kysy). Ruusu on ihana ja oli viimeisimpinä vaihtoehdoissa mukana, mutta...

   Poista
 7. Voi että, aivan ihania kaikki vaihtoehdot!
  jään mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta, se on varmasti huikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea on ollut päättää, mutta lopulta sekin on ratkennut...seuraavassa postauksessa se selviää : )

   Poista