Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 5. marraskuuta 2015

TIETOA VUODELTA 1928

Käväisin Kajaanissa alkuviikosta ja sain kotiin viemisiksi äidiltäni hiukan viisautta vuodelta 1928. Kirjat ovat mummolan peruja, siis aarteita jo sinänsä juuri siksi.

 Paljon on tieto pätevää vielä tällekin vuosituhannelle, mutta paljon on myös muuttunutta asiaa. Kuten...Mukana on myös Suomen kartta...

... hiukan on neito muuttanut muotoaan tästä. Kiitos äiti, nämä oli ihanat!

4 kommenttia:

 1. Ah, tuo Suomen kartta on aivan helmi!
  Minullakin on hieman vanhempi tiekartta, jossa on mainittu mm. majatalot yms. Ihania kapistuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mielenkiintoista on ollut tutkia kirjoja, kyllä maailma on muuttunut monilta osin mutta toisaalta taas osa tiedosta on aivan sama ja miksikään se ei siitä muutu. Kartta on aarre, siinä ne on vielä Karjalan paikat Suomen puolella.

   Poista
 2. Onpa komeat kirjat ja tuo kartta on ihan huippu ❤️

  VastaaPoista
 3. Vanhat kirjat ovat aina niin kauniita ja näillä on jotain tunnearvoakin. Kartta on hauska muisto entisajoista, ukkini on kotoisin tuolta Karjalan puolelta.

  VastaaPoista