Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 10. tammikuuta 2016

JUMITTUNUT YLÄKERTAAN

Viikonloppu tuli vietettyä aikalailla yläkerrassa, lattia on nyt maalattu loppuun, mies on laittanut listoja paikoilleen ja mitäpäs minä sitten muuta kuin hakenut tavaroille paikkoja. Aika paljon taas on kerätty samalla rompetta myyntiin kirpparille, ihanaa että pääsee eroon ylimääräisestä. Nyt on tullut sellainen vaihe elämässä, että en halua täyttää kotia liialla tavaralla. Vaikka paljon sitä on nytkin esillä, mutta jonkinlaisen seesteisyyden haluaisin pitää jotta kauniit esineet tulisivat paremmin esille. Jos kaikkea on liikaa, ei mikään enään näytä miltään toisten joukossa. Hmm...vaikeaa tällaiselle tavarahamsterille, vaikka jonkinlainen kirppariähkykin on kyllä nyt vihdoinkin tullut tälle rouvalle. Toivon että tämä ähky säilyisi, mutta mitään en mene lupaamaan ; )


Ylhäällä olevat kuvat ovat vierashuoneesta. Vasen puoli on vielä täys kaaos, mainiota miten kameralla voi piilottaa kaikenlaiset epäkohdat kätevästi ; )
Alemmat kuvat ovat tyttären huoneesta...


Kuvat hiukan epäselviä huonon valotilanteen vuoksi, mutta en malttanut olla laittamatta tänne...niin innoissani olen kun on päästy jo tähän vaiheeseen remontissa. Tekemistä vielä on, mutta voiton puolella ollaan! Viikonloppu meni hujahtaen ohi, mutta paljon on saatu aikaiseksi.

Hyvää alkavaa viikkoa!

16 kommenttia:

 1. oioi miten kaunis huone ja tapetti!! sekä toinen huone myös, valkoinen jalkalamppu myös aivan ihana :)
  mä oon välillä miettinyt, että tuleeko sulle koskaan tavara ähky / kirppariähky :) mulle tulee se tietyin väliajoin ja silloin on hyvä syy päästä tavarasta eroon…jotta voi jotain tuoda taas hyvällä mielellä sisälle..mulle tori.fi on paha paikka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan Jaana, ei tule huono omatunto kun on saanut myytyä entisiä pois ensin ;)
   Minä en enään uskalla netinkautta lähteä tavaranmetsästykseen, näyttää löytyvän ihan tarpeeksi jo aivan livenäkin!!

   Poista
 2. En yhtään ihmettele, jos juutut yläkertaan :)
  Näitä valokuvia on sikälikin hauska katsella, että vaikka olen jokusen kuvan tässä vuosien mittaan nähnyt, niin aina vaan tulee uusia ja uusia ennen näkemättömiä juttuna vastaan. Ehkä teillä todellakin on hieman tuota tavaraa ;) Mutta hyvä vaan, näitä kuvia on niin kiva katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä sitä aina viihtyy, mitä on viimeksi valmistellut ;) Tuo uusien tavaroiden bongaus saattaa Tiina johtua siitäkin, että ne on todellakin uusia...kaikki vanha on jäänyt pahvilaatikoihin näiden reilun kahden vuoden aikana ja siksipä sitä myytävää nyt sitten riittää kun availen vihdoinkin niitä laatikoita :) Nyt on tuntunut kuitenkin oikein hyvälle luopua ylimääräisestä, toki jotain jää varajemmaankin mielenmuutosten varalle. Jostain ihmeen syystä viihdyn tavaran keskellä, vaikka kuinka ihailen myös niitäkin koteja missä sitä on minimaalisen vähän.

   Poista
 3. Kyllä kelpaa vieraan yönsä viettää tuollaisessa huoneessa, minä ainakin viihtyisin ;) Mahtava tuo tapetti, mistä olet sellaisen löytänytkin? Ja tuo kaappikin oikein houkuttelee availemaan ja tutkimaan mitä ovien takana on... en olis yhtään utelias vieras tai mitään :D Mun mielestä kodin sisustus saa olla runsas ja katseltavaa pitää olla, kunhan kaikki esineet on kauniisti esillä ja omilla paikoillaan ;) Kaaoksesta en minäkään pidä mutta mikä kenellekin on kaaos on sitten ihan katsojan silmissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tekisi mieli jäädä nukkumaan tuonne, mutta taidan tyytyä ottamaan päikkärit vain joku päivä kun niille ehtii :) Tapetti on Studio Decorin ja jäänyt jo pois mallistosta. Jemmasin viimeiset kun vielä sai kolme rullaa, tämä sama oli meillä entisessä kodissa myös vierashuoneessa. Tykkäsin siitä niin paljon, että halusin sen tännekin kotiin.
   Kyllä minäkin viihdyn kauniiden tavaroiden keskellä, mutta liika on liikaa...näitä aarteita kun on tuppaantunut kertymään meille vähän sieltä sun täältä. On totta että tämä kaikki on niin katsojan silmissä ja näin saa ollakin. Pääasia että jokainen viihtyy juuri sellaisessa kodissa kuin sen itse rakentaa.

   Poista
 4. Sitten kun saat kaiken valmiiksi ylhäällä niin laitathan vielä niitä ennen ja jälkeen kuvia, ei niitä enää muista tässä vaiheessa mihin niitä seiniä oikein tuli, on tämä niin huimaa muutosta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä laittaa, muutos on todellakin melkoinen. Melkein jo itsekin unohtaa mitä tässä on tapahtunut :)

   Poista
 5. Aivan upeat tilat!
  Minusta tuolla ei ole ollenkaan liikaa tavaraa, päinvastoin. Todella harmoonista.
  Ihanat tilat, Johanna, kertakaikkiaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kamuseni, kyllä tila on muuttunut aikalailla siitä mitä olet nähnyt täällä käydessäsi. Tämä tavaroiden kanssa kamppailu on välillä vaikeaa, miksi maailma on täynnä niin kaikkea ihanaa??!! Sinä tiedät...eikö vain ;)

   Poista
 6. Minä taidan olla vähän samanlainen, sitten kuin sinäkin, eli tavaraa on ja on... En ole ennen blogissassi vieraillutkaan. Tuuppa sinäkin vierailulle Aurinkokujalle,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih...onneksi meitä on muitakin! Mutta kun sitä kaikkea ihanaa vaan tuppautuu joka paikasta tulemaan vastaan ;)
   Kiitos kutsusta, tulen vierailulle!

   Poista
 7. Hei Johanna,
  Mikä kaunis huonetta. ne ovat niin ihania ja hyvin sisustettu ... ja minä erityisesti rakastan taustakuva. Kaunis työ.
  Iso halaus
  Giac

  VastaaPoista
 8. Thank you Giac, I love this rooms!

  VastaaPoista
 9. Voi kuinka teillä on kaunista ja ennen kaikkea persoonallista. Ihanaa kun löysin blogiisi. Tulen kyllä toistekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti ja kiva kun löysit tänne!

   Poista