Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 3. tammikuuta 2016

PIIRUN VERRAN VALMIIMPAA

Yläkertaa on jälleen saatu hiukan eteenpäin, joten osittain pääsin jo laittamaan tavaroita paikoilleen. Aivan joka kulmaa ei vielä kärsi näyttää, sillä vaikka jokin paikka olisi jo ollutkin välillä järjestyksessä, ei ne tavaroiden siirtelyn jälkeen ole taaskaan esittelykelpoisessa kunnossa.
Mutta portaikon yläpää kaiken hullunmyllyn jäljiltä on nyt päässyt lopulliseen järjestykseen ja tyttären huoneen toinen pääty eilisen lattianmaalauksen jälkeen sai hieman esimakua tulevasta.


Vaikka vaatekomeron ovi olikin kaunis vihreä, kyllä tämä kermanvalkoinen sopii kuitenkin paremmin. Maalina käytin betoluxia, aika hyvin passaa muuten vanhaan oveen.Puolet lattiasta on vielä maalaamatta ja listat puuttuu, ei siis enään paljoa puutu.

Mukavaa alkavaa viikkoa, itse aloitan viikon matkalla Jämsään. Kaksi päivää kivaa tiedossa, mutta nyt nukkumaan...kello soi 4:30...arghh!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Pepi! Pikkuhiljaa koti valmistuu meidän näköiseksemme, mielikin on ennättänyt muuttua moneen kertaan tässä ennen valmistumista :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos ystävä rakas, kyllä tämä tästä!

   Poista
 3. Hyvää tätä vuotta!
  Teillä se näyttää vaan ihanammalta ja ihanammalta, taidankin muuttaa teille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Minttu, tässä tämä pikkuhiljaa valmistuu. Kyllä tuolla ylhäällä on sinulle huone, tervetuloa :)
  Minä voisin kotiutua välillä vuorostaan teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, :D
   Mehän voitas toteuttaa sisustajat vaihtoon-ohjelma, hih!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Vähän ne tavarat vielä hakee paikkojaan, mutta pikkuhiljaa alkaa näyttämään valmiimmalle.

   Poista