Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 16. tammikuuta 2016

LANGENNUT

Kyllä se kuulkaas niin on että ei hamsteri tavoistaan pääse aivan niin helposti, olen sortunut käymään kirppareilla sekä ihanissa putiikeissa ja tehnyt löytöjä. Mutta lupaan kyllä heittää vastaavasti jotain lisää kirpputorilaatikkoon...ihan totta : )
Olin pari päivää Rovaniemellä, siellä on aika helppo sortua syntiin...isot kirpparit ja ihana sisustusliike Tavarataivas Ajantasku jossa myydään uutta ja vanhaa. Myös kotokaupungissa kävin pitkästä aikaa yhden kirpparin tsekkaamassa ja Tarinat ei petä koskaan!

Rovaniemellä on kirpputori nimeltään Vintik, sieltä nämä kaksi vanhaa Riihimäen lasipurkkia...


...nämä ovat ostoksia Tavarataivaasta...
Löysin myös sopivan soppakauhan vanhaan soppakulhoon. Jouluna huomasin että meiltähän puuttuu sellainen kunnon kokoinen kauha kiisselille, eihän nyt kauniiseen astiaan sovi laittaa muovista härpäkettä! Kauha on todella vanha, mutta hyvin käyttökelpoinen yhä.
Kesää odotellessa...oman kaupungin aarteita


Tuoli ja astiat ovat Tarinoiden kätköistä löydetty jo kuukausi sitten, haimme kyllä tuolin vasta tänään kotiin. Mauno rakastui siihen heti, sopiihan se kuninkaan valtaistuimeksi oikein hyvin : )
Lautasia on syvät ja matalat, sekä kaksi tarjoiluvatia.


Vanhat glögimukit ovat ostos jo ennen joulua Sotkamosta josta löytyy myös aika kiva aarreaitta vanhoine tavaroineen.


Siinäpä sitä taas tuli tunnustettua, mutta ymmärrätte varmaan...vai ymmärrättekö? ; )

12 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä, mä ainakin ymmärrän. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin heti lukijaksi. Ois kiva jos tulisit vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 2. Taitaa meitä olla onneksi muitakin naisia täällä jotka sortuu näihin kauniisiin esineisiin kun kohdalle sattuu ;)
  Kiva kun tulit, tulen vastavierailulle!

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän oikein hyvin, että kun jotain ihanaa tulee vastaan niin onhan sitä hankala jättää ostamatta :) Mun täytyy aina tasasin väliajoin pitää kirppis taukoja etten mene kirppikselle ollenkaan, koska tiedän, että jos jotain ihanaa tulee vastaan, niin en voi olla ostamatta sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, kyllä välillä on viisasta jättää menemättä...muutenhan tässä hukkuu ihanuuksiin!

   Poista
 4. Ymmärrän kyllä ja ainakin minulta saat synninpäästön ;). Erityisesti kauha ja kukkakannu pistivät silmääni - voi mitä hienostuneita kaunottaria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mukavaa että täältä ymmärrystä löytyy...kotona ei ihan aina ;) Ne miehet!!

   Poista
 5. No ehdottomasti, ihania löytöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä yks lankeaminen anteeksi annetaan näiden löytöjen vuoksi...mitään en mene lupaamaan jatkosta ;)

   Poista
 6. Ei, eijei... mitä aarteita! Sydän vaan täällä huokailee...
  Mistä ihmeestä sä niitä löydätkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiertolaisen etuja, kun tarpeeksi monella paikkakunnalla kiertelee niin eihän näiltä voi välttyä ;)

   Poista