Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 28. helmikuuta 2016

ETEINEN ENSI ESITTELYSSÄ

Kun meille tullaan sisälle, on ensimmäisenä vastassa iso eteinen. Oikeastaan se on kunnon kokoinen huone, ja pieni suunnitelma siihen vielä on toteuttamatta. Tähän saakka tämä osa taloa mikä pitäisi olla se kutsuva tila, on ollut täynnä pahvilaatikoita muuton jäljiltä. Nyt ne on pois, oikeastaan ihmettelen itsekin mihin ne kaikki saatiin hävitettyä...siis ne tavarat niistä laatikoista. Ihana tunne saada paikkoja järjestykseen, meilläkin alkaa olla kohta normaali koti eikä vaan varasto.

Vielä ei kaikki ole aivan niin hyvällä mallilla kuin kuvissa näyttäisi olevan, kun katsomme toiseen suuntaan niin näyttää tältä...
Eteiseen tulee vielä pieni väliseinä, rakkaita kaappeja on niin monta että seiniä on ollut "pakko" rakentaa aivan niiden takia ; )
Vielä muutamia tunnelmakuvia... Näissä tunnelmissa meidän lauantai, huomenna suuntana yläaula. Öitä!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Mari, eteinenhän se on talon käyntikortti ja tähän saakka se on ollut oikea häpeäpilkku :)

   Poista
 2. Kauniilta ja kutsuvalta näyttää eteinen jo nyt!
  Lopputulos tulee varmasti olemaan ihan mahtava, ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä pahvilaatikko sisustuksen voittaa ja mikä parasta, kaikki on saatu järjesteltyä kaappeihin omille paikoilleen. Näin pitkän ajan jälkeen alkaa tuntumaan jo luksukselle omistaa säilytystiloja ja normaali koti missä ei tavaroita säilytetä pahvilaatikoissa ;)

   Poista
 3. Hienoa on...olen seurannut blogiasi kerran viikossa, kyllästyttää kun samasta asiasta on monta kuvaa, saman tyylisiä ja useita, kissastakin noin monta, pari riittäisi:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja palautteesta. Rakastan itse kuvien katselua toisten blogeista ja monesti jopa jään kaipaamaan niitä enemmän, mutta näinhän se menee toinen tykkää toisenlaisesta. Itse pidän blogia pääasiassa itseäni varten, koska tykkään käydä kurkkimassa myöhemmin täällä miltä joskus aiemmin on koti näyttänyt. Joten samaan malliin aion jatkaa ja kuvien katseluhan on aivan vapaaehtoista. Kiva kun kuitenkin täällä käyt, hyppää yli postaukset mitkä eivät kiinnosta :)

   Poista