Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 13. helmikuuta 2016

PITIHÄN SITÄ KOKEILLA

Aseman laidalta tuli niin kiva pieni idea, että oli aivan pakko alkaa kokeilemaan itsekin. Hiukan epäilin että onnistuuko, mutta sehän olikin huippu helppoa ja nopeaa...sopii minulle! En oikein tiennyt mihin tätä nyt testailisin, tässä pienet pikakokeilut. Kysymys on siis tulostuskuvien siirto teipille tai kontaktimuoville.


Ohjeet löytyvät Satun blogista klikkaamalla alussa olevaa linkkiä, kiitos tästä!Kirpputorit ovat jääneet vähemmälle mielessä vallitsevan tavaraähkyn vuoksi, olenkin myynyt itse tavaraa jälleen kirpputorilla aimo läjän pois. Sen verran kuitenkin tuli myös pari pikkujuttua kotiin päin ostettua, että ei aivan unohdu tämä jalo hamstraamisen taito ; )
Toinen oli tämä koukuston päällä oleva litranmitta ja toinen alla oleva suloinen emalisuppilo...Tällä viikolla oli myös juhlan aihetta, meidän Kerttu täytti jo kolme vuotta. Ja kun vähän höppänöitä ollaan, sai kissa tietenkin myös lahjan...täytekakkua emme sentään tehneet, emmekä kutsuneet vieraita! :) Kakun vuoro on viikon päästä kun juhlimme meidän 19-vuotiaan neidin  synttäreitä. Niin se aika rientää, huoh! Leppoisaa lauantaita, täällä jatkuu viikonloppu raivauksen merkeissä!

4 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Hyvinhän se onnistui, vaikka epäilitkin :-D
  Onnittelut nuorille neitokaisille @):-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika helppo ja nopea juttu, tuostahan voisi ideoida vaikka mitä. Neitokaiset saivat onnittelut, he kiittävät!

   Poista