Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 14. helmikuuta 2016

YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ

Mitäpä sitä ystävänpäivänä sen ihmeellisempää kuin kodin raivausta lisää...tarkoittaa siis meillä sitä että olemme vihdoinkin saaneet avattua melkein kaikki muuton jäljiltä olevat pahvilaatikot ja pääsemme sisustamaan loputkin kodistamme. Eteinen ja parvi on ollut koko tämän asutun ajan vielä pelkästään varastona, mutta nyt olemme saaneet rakennettua säilytystiloja tarpeeksi. Niin alkavat tavarat vihdoinkin päästä omille paikoilleen säilöön ja paljon on mennyt myös suoraan myyntiin, hyväntekeväisyyteen ja roskiin. Olenhan ehtinyt tämän kolmen vuoden aikana ostaa jo kaiken melkein uudestaan ; )
Kuvassa on minun mummo ja ukki, rakas kuva löytyi laatikosta ja pääsee seinälle vihdoinkin!


 Vanhavaaka on vanha löytö Haapaveden kirpparilta

 Melkoinen urakka, mutta kohta päästään sisustamaan kunnolla. Lattian maalaus tapahtuu osissa ja suunnitelmissa katontekoa ja pientä seinää : )


Melkoinen urakka, mutta kohta päästään sisustamaan kunnolla. Lattian maalaus tapahtuu osissa ja suunnitelmissa katontekoa ja pientä seinää : ) Kahvit sentään maltettiin välillä juoda. Hyvää ystävänpäivää teille kaikille ja kiitos siitä että olette täällä!!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa Ystävänpäivää!
  Wow, olet kyllä pistänyt melkoisen määrän tavaraa liikenteeseen, kun muistelee eteisen pahvilaatikoita! En malta odottaa, mitä tuleman pitää. On sen verran upea tila jo kooltaankin!

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää!
  Vielä on paljon kaunista tavaraa... hauska nähdä minne ne sijoittuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle Tiina! Eihän nämä tavarat minnekään kesken lopu, eihän sitä kaikkea raaski poiskaan laittaa. Taidan kuitenkin olla runsauden ystävä, mutta rajansa kaikella :) Aikalailla tiedän tavaroiden paikat, mutta katsotaan nyt miten loppujen lopuksi käy.

   Poista
 3. Kolme vuotta??? Oletteks te muka niin kauan jo siellä asuneet? Jos, niin tässä sen näkee kuinka aika rientää kun on kivaa :)
  Hurmaavia huonekaluja ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei vielä ihan, mutta ei kaukanakaan. Huhtikuun alussa muutin minä ensin ja loput tuli perässä. Niin se aika huristaa pelottavan nopeasti!

   Poista
 4. Samoin sinulle ystäväni!
  Osa myyty, osa kaapeissa ja osa hyväntekeväisyyteen...lähinnä vaatteita. Laatikoissa oli vaatteita mitä en ole kaivannut, laukkuja joita en sen enempää ole tarvinnut, ihana vapauttava tunne päästä ylimääräisestä eroon. Olen toki yhden lipaston täyttänyt aarteilla mitä en raaskinut pois laittaa, mutta muut olen myynyt jos ei paikkaa ole löytynyt suosiolla. Ei varmaankaan ihanilta löydöiltä voi välttyä, mutta en halua kyllä enään kotia niillä täyttääkään. Odotan myös innolla tilojen valmistumista, jospa koti alkaisi vihdoinkin näyttämään kodilta eikä varastolta :)

  VastaaPoista