Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 21. helmikuuta 2016

ENPÄ OLI USKONUT ITSEKÄÄN

Enpähän olisi itsekään uskonut että tähän saakka pelkkänä varastona toimineesta parvesta tuleekin mukava lueskelutila ja loistava paikka tietokoneella työskentelylle. Tähän saakka läppäri on ollut makuuhuoneessa, johon sen ei todellakaan pitänyt jäädä mutta siellä se on ollut jo kohta kolme vuotta. Eipä silti, ei sille oikein muutakaan paikkaa ole tähän asti ollut. Nyt alkaa pian olla kotimme kaikki tilat aivan oikeassa asuin käytössä, olen niin onnellinen! Ja tämä parvi jota olen tähän saakka pitänyt maailman turhimpana paikkana, osoittautuikin aika loisto tilaksi.


Kuvissa tavarat vielä hiukan ovat vaihtaneet paikkaansa, mutta niinhän ne saattavat vielä tehdä montakin kertaa tämänkin jälkeen.
Korvapuoli bampit löytö Rovaniemen kirpparilta, pieni kauneusvirhe ei haitannut tälläkertaa. Bampit saavat vielä etsiä paikkaa muualta, nukenpää pääsi tälläkertaa parven asetelmiin.Lamppu on ostos Rovaniemeläisestä liikkeestä nimeltä Tavarataivas Ajantasku, pyysin sen tuomaan tänne Ouluun antiikkimessuille jotka muuten olivat täällä tänä viikonloppuna.Tähän kohtaan on tulossa avattava seinä, jonka taakse saa piiloon kaikki joulu- ja nukkekotitavarat jotka ovat vielä säilössä laatikoissa.


Niinpä...ne antiikkimessut oli pahapaikka. Ostin jotain kivaa kotiin, myönnetään : ) Palaan siihen kohta, mutta ensin loput parvikuvat joka suunnalta... Ikkunan takana on vierashuone Näkymät parvelta olohuoneeseen...


Näkymät vierashuoneesta käsin...
 Parven alla on ruokailutila ja olohuone sen vieressä


 Olohuoneesta katsottuna näkymä tällainen... ...ja seinän toiselta puolen tällainen...


Palaamme nyt antiikkimessujen löytöihin, kuvissa jo vilahtikin tämä upea isokokoinen taulu

Myös tämä parvella oleva kynttilänjalka on messuilta...


...kuten tämä suloisen kulahtanut emalimittakannu...
 ...ja ihastuttava vanha tarjoilukulho...


...lisäksi ostin aivan upean ihanan lampun ja vanhan leluhepan, mutta niihin palaan myöhemmin kun ne ovat päässeet omille paikoilleen. Nyt voi jo jopa luvata että ne todellakin pääsevät heti oikeille paikoilleen, tähän saakka monet aarteet ovat jääneet odottamaan huoneiden valmistumista. Pian pääsette näkemään myös eteisen valmiina, sekä yläkerran aulan joka on taas tässä kaiken välissä jäänyt hiukan kesken sisustuksen osalta. Huitsin hieno tunne saada vihdoinkin kaikki tavarat paikoilleen ja pois pahvilaatikoista, samalla myös melkein kaikki ylimääräinen on saatu myytyä pois. Joten aivan hyvällä omallatunnolla tein nämä ostokset tälläkertaa, kaikille on paikka tiedossa valmiiksi!

Tulipas taas mahtava kuva pläjäys, mutta toivottavasti niistä oli teillekin iloa. Omaa kotipäiväkirjaa ajatellen, haluan tänne paljon kuvia joita saan katsella myöhemmin. Luultavasti muutaman vuoden kuluttua kaikki näyttää taas toiselta, joten nämä tallenteet ovat niin mukavia muistoja.

Nyt nukkumaan, kello soi aamulla klo 4 ja edessä matka Lapinlahdelle pariksi päiväksi. Ensi viikko onkin reissaamista paljon, joten sisustusrintamalla tapahtuu luultavasti uutta vasta seuraavan viikonlopun aikana.

Öitä!

8 kommenttia:

 1. Hyvä juttu! Mähän sanoin, ettei sitä kannata hävittää. Aika tavaran kaupitsee ☺
  Mukavaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoititko parvea? Ei sitä mihinkään ole ollut tarkoitus hävittää, mutta en ole sille oikein mitään järkevää käyttöäkään nähnyt ennen tätä mylläystä ja ahaa elämystä...loistava paikka tietokoneelle. Täältä voi samalla jutella alakerran väelle ja aika kiva on myös vetäytyä lukemaan ilman että olet eristyksissä muista. Huippu paikka mutta aika lämmin sellainen :)
   Mukavaa viikkoa aseman laidallekin!

   Poista
 2. Mitähän tuolla parvella on ollut silloin, kun rakennus oli ravintolakäytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä yhtään, luulen että ei oikeastaan mitään...ainakaan siellä ei ollut mitään silloin kun tämän talon ostimme. Portaat ovat huitsin jyrkät, joten ei mikään asiakasystävällinen paikka.

   Poista
 3. Voi miten taas kaunista! Ja tuo sinun parven nojatuolisi on kyllä yksi kauneimmista näkemistäni huonekaluista! Ottaisin kiljuen, jos löytäisin smanlaisen!

  VastaaPoista
 4. Nojatuoli on todella kaunis, siihen olisi sohvakin tarjolla mutta sen verran rikkinäinen versio että en ole hirvinnyt sitä ottaa.

  VastaaPoista
 5. Voih, niin kaunista ja nostalgista!♡
  (muutan teille...)
  En ole aikoihin vieraillut muiden blogeissa, mutta luulenpa että tänään paremmalla ajalla selailen näitä ihania kuviasi, -näistä saa itselleen niin hyvän olon!
  Uusia kuvia (niitä antiikki messujen löytöjä) odotellessa.☺
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih...tervetuloa, vierashuoneessa on tilaa ;)
   Onpa ihana kuulla jos kuvat ilahduttavat muitakin kuin minua, vaikka omaan arkiintoonhan ne on suurimmilta osin tarkoitettu. Itse tykkään katsella nimenomaan kuvia, tekstit tahtovat jäädä lukematta jos sitä on liikaa...näin siis minun kohdallani joku voi tykätä toisin.
   Aurinkoista loppuviikkoa sinullekin Titti!

   Poista