Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 7. huhtikuuta 2016

VALEHTELISIN JOS VÄITTÄISIN...

Jos nyt sanoisin että en käynyt kirpparilla Rovaniemen reissulla, niin valehtelisin. Siellä nyt vaan sattuu olemaan niin hyvät kirpparit, että kun siellä pari päivää olet ja tyhjää aikaa töiden jälkeen jää... ei henno olla käymättäkään. En kuitenkaan käynyt kuin yhdellä ja se kannatti!

Emalikynttilänjälkä oli se mistä tämä idea lähti, ne vaan kuuluu yhteen!


Näin arkun jo viime kerralla Rovaniemellä käydessä, mutta jostain syystä en siihen niin hirveästi kiinnittänyt huomiota ja nytkin vielä mietin koska en suoraa paikkaa sille oikein kotoa keksinyt. Mutta hintaneuvottelujen jälkeen ajattelin ottaa riskin ja se kannatti! Eikä hintakaan kyllä hirvittänyt...ei oikeastaan edes se alkuperäinen, mutta aina 20 euron alennus mieltä lämmittää ; )
Tänään suuntana Tampere ja samalla näen erään ihanan ihmisen...jänskää!

Leppoisaa torstaita!

2 kommenttia:

 1. Jänskää 😄
  Tosi nätti arkku, ihana patina ja väri. Lukkokin vielä ja kaunis käsityönä tehty salpa! Arkkuhan taitaa olla lähes täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin on :)
   Arkku on todella ihana ja hyvä kuntoinen, ei edes haise millekään!

   Poista