Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 2. huhtikuuta 2016

WHITE HOUSE

Meillä täällä Oulun suunnalla on aika monta ihanaa paikkaa mistä voi tehdä  löytöjä kotiin. Yksi niistä on White House Kiimingissä, meiltä tulee matkaa sinne reilut 20 km. Tavarat ei suurimmalta osin ole niin meidän kodin tyylisiä, mutta aina sieltä jotain mukaan löytyy. Mutta kaunista siellä on, niin kaunista että joka kerta siellä käydessä melkein tekisi mieli vaihtaa kokonaan uusi look kotiin.
Tänään lähdimme aivan miehen ehdotuksesta käymään Kiimingissä, onhan samoissa tiloissa myös kalastustarvike liike. Olen maininnut siitä täällä aiemminkin, kätevää ehdottomasti! Koskaan ei ole tullut otettua kuvia ihanasta putiikista, joten nyt niitä sitten tulee. Katilla on uskomaton taito asetella tavarat esille ja tehdä niistä kauniita sisustuskokonaisuuksia. Katsokaa ja ihastukaa!
Varmaan ei edes tarvitse sanoa, mutta menkää ihmeessä käymään jos olette täällä päin!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä varmaan monen muunkin ja tykkään toki itsekin, aina sieltä jotain tällaiseen maatalo kotiinkin löytyy :)

   Poista
 2. Kylläpäs onkin kaunista! Minua kiinnostaisi myös se kalastusosasto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se onkin sitten sen alan harrastajien taivas, menkäähän käymään!

   Poista