Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 2. toukokuuta 2016

IHAHAA IHAHAA, HEPO HIRNAHTAA...

Ja niin kotiutui hepo uuteen kotiin, kun ystäväni Kajaanista päätti luopua vanhasta kaveristaan.Heppa on todella hyvässä kunnossa, kestäisi hyvin vielä käyttöäkin. Kiitos ystäväni, lupaan pitää hyvää huolta ratsusta!!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihan heponen, sopii hyvin teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se suloinen ja sopii tänne muiden vanhojen aarteiden sekaan. Pakkohan se meille kotiuttaa, kun ystävä kerran päätti siitä luopua ;)

      Poista