Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 2. toukokuuta 2016

IHAHAA IHAHAA, HEPO HIRNAHTAA...

Ja niin kotiutui hepo uuteen kotiin, kun ystäväni Kajaanista päätti luopua vanhasta kaveristaan.Heppa on todella hyvässä kunnossa, kestäisi hyvin vielä käyttöäkin. Kiitos ystäväni, lupaan pitää hyvää huolta ratsusta!!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihan heponen, sopii hyvin teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se suloinen ja sopii tänne muiden vanhojen aarteiden sekaan. Pakkohan se meille kotiuttaa, kun ystävä kerran päätti siitä luopua ;)

      Poista