Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 19. toukokuuta 2016

VOI MAHOTONTA

Kyllä nyt on kevät sekoittanut tämän naisen pään aivan täysin, tämä mahdoton kodin muutosvimma ei ota laantuakseen. Eikä sitä asiaa laannuttamaan auttanut ainakaan yhtään eilinen käynti Vaalan Pänikässä ja Piirongissa. Voihan mahotonta miten kiva oli pitkästä aikaa käydä Terhin ja Peten luona höpöttelemässä, kaikenlisäksi heillähän on uudet ihanan nostalgiset huipputilat vanhassa puukoulussa keskellä keskustaa. Käykäähän ihmeessä jos Vaalan lähettyvillä liikutte!
Kaikenlaisia aarteita on puoti pullollaan, niin uutta kuin vanhaakin sulassa sovussa. Tällä kertaa minun ostokseni olivat sitä uutta ihanaa Jeanne d`Arc Livingiä rustiikkimaiseen tuttuun tyyliin.
 Pitsisiipiä oli nyt ihanassa uudessa minikoossa saatavana ja pakkohan nekin oli saada! Tyyny hurmasi täysin ja alla olevat verhokapat olivat jotain aivan uskomattoman ihanaa!! Halkaisen kapat kahteen osaan, koska ikkunoihimme riittää puolikkaat. Ja niinhän siinä kävi, että vielä piti tehdä soitto perään ja varata vielä yksi verho ja yksi muukin ihana juttu.

 Olohuoneemme on nyt mullistusten kohteena, siihen asiaan palaan pian ; )


Siihen saakka hei vaan ja mukavaa perjantaita!

2 kommenttia:

 1. Mukavaa että on muitakin jotka tekee muutoksia kotinsa sisustukseen, minäkin tykkään vaihdella järjestyksiä luo aina erilaista fiilistä kotona oloon ja kotiin <3 Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh...koti on välillä myllerrysten vallas ja kun vain jäisikin pelkkien kalusteiden siirtoon niin olisin tyytyväinen. Nyt tapahtuu vieläkin enemmän, mutta vaihtelu virkistää...olipahan se mitä myllerrystä vaan ;)
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista