Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 4. toukokuuta 2016

VANHANAIKAISTA

Uusin innostus saviruukkuihin ja perinnekasveihin alkoi nyt. Olin Irkan luona Tarinat-kaupassa nähnyt tämän kasvi ihanuuden jo monet kerrat, kunnes iskin siihen silmäni. Aivan selvästi kevät ja aurinko tekee tehtävänsä, yhtäkkiä aloin näkemään sen kauneuden, patinoitunut sariruukku ja ihana perinnekasvi. Se kuuluu meille ja niinpä hieroimme kukasta ruukkuineen kaupat : )

En muista kasvin nimeä, mutta kaunis se on. Samalle päivälle Citymarketissa käydessäni, pisti silmään toinen erikoisuus. Jälleen patinaa ja saviruukkua, kasvista en tiedä onko perinnettä vai ei mutta näyttää sopivalta meille.Sisäinen sisustushirmu on nyt valloillaan, joten antaa mennä vaan...kohta siirrytään pihalle hääräämään. Sohva asioita pohtiessa, tehdään pienempiä kikkoja ja muutoksia. Vanhat taulunkehykset siirtyivät olohuoneen seinälle. Mitähän sitä seuraavaksi keksisi, päässä liikkuu monenlaisia ajatuksia. Ei muuta kuin mukavaa helatorstaita!

8 kommenttia:

 1. Mummeli Keski-Suomesta5. toukokuuta 2016 klo 8.35

  Ihanaa kevättä sinne! Ensimmäisen kuvan kukka on Asparagus eli Hienohelma. Muistan kotonani olleen samanmoisen ja se oli valtavan iso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle! Kiitos tiedosta, varsinainen hienohelma kukka kyllä onkin :)

   Poista
 2. Onpa kiva kuulla, että on muitakin saviruukku faneja. Mie olen kans tänä keväänä varsin höpsähtänyt noihin. Meinasin kun kerkeän kaktuksille ostaa saviruukut. Kuulemma tykkäävät. Kun en muuten ole viherpeukalo. Saan sen kaktuksenkin kuolemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä kun se sopiva patina on ruukussa, niin avot! En minäkään tunnustaudu viherpeukaloksi, mutta toivon hartaasti että hienohelma viihtyisi meillä. Olen minäkin onnistunut kaktuksen tappamaan ;)

   Poista
 3. Tuo hienohelma on niiiin ihana! Hyvää Äitienpäivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on!! Hyvää Äitienpäivää sinulle myös mari :)

   Poista