Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 24. toukokuuta 2016

SOFFAN SUUNNITTELUA, KUMPI VOITTAA??

Aikalailla olen mielessäni osannut kuvitella miltä "uuden" sohvan pitäisi näyttää, mutta nyt kuitenkin välillä mietin mennäänkö romanttisemman ja hempeän puolelle vai pysytäänkö siinä rouheammassa tyylissä mitä alunperin olin suunnitellut. Kävin ostamassa kankaan millä sohva verhoillaan ja tein kangasväri kokeilua testatakseni miltä väri tulee kankaassa näyttämään. Myös pieni osa sohvan puureunaa sai kokeeksi mustaa maalia päälle, näin on helpompi mallailla kokonaisuutta myös rouheammalla versiolla.

Tässä vielä vertailuksi hempeämpää...
Kumpikin miellyttää, nyt vain täytyy päättää kumpi sopii enemmän meille...tai siis kumpaan suuntaan haluan tunnelman viedä. Jos rouheus voittaa, harkinnassa oleva raita tulisi vain kahteen kohtaan sohvaa. Ei siis ole tarkoitus tehdä kokonaan raidallista istuinta, mutta tätäkin täytyy miettiä tarkkaan ennenkuin alan kangasta värillä käsittelemään.
Mukavaa touhua, mutta kun aina pitää jostain valita toinen...tulee asiasta paljon monimutkaisempaa. Etenkin kun tiedän että kun tänään tykkään jostain, saattaa olla että enään myöhemmin en tykkääkään : )

Että näin...

LISÄYS, vielä yksi vaihtoehto: rouhean ja romanttisen välimuoto, mikä se on?

Tämäkin yhdistelmä toimisi, tripla vaikeeta!!

10 kommenttia:

 1. Molemmat on tosi hyviä, vaikea valinta!
  Kuule, voitit blogissani sen arvonnan... 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, enpä yleensä voita mistään mitään. Kiitos Minttu!!

   Poista
 2. Ihanat vaihtoehdot! 💛
  E-R

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, olen kahden...eikun kolmen vaiheilla...huoh!

   Poista
 4. Sohvasta tulee ihana - valitset vaikka minkä vaihtoehdon. Ottaisin sen niin mielelläni Isolaankin.

  VastaaPoista
 5. Josko minulta kysäiset, niin eka vaihtoehto :) Vaikkakin kaikki ok, niin pieni kontrasti on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näkemyksiä täällä kaivataan. Jos valitsisin jollekin toiselle, osaisin tehdä hyvinkin pian päätökset...mutta auta armias kun päätös on omaan kotiin ja tiedän katselevani sitä tulosta joka päivä. Huoh, olen aivan toivoton!

   Poista