Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 22. toukokuuta 2016

MIELUISTA TUUNAILTAVAA

Olohuone uudistuu pikkuhiljaa, kokeiluja ja tuunailuja. Tampereelta tuli matkahuollon kautta vielä yksi aarre, rappioromantiikkaa maalaistaloon Ranskasta...

Tuolista puuttui pienet pyörät, mutta ne sattumoisin löytyi Raahesta samalla reissulla kun toimme sieltä muutakin...kuten mm. kuvissa näkyvän oven.
Vaikka vannoin mojovan eläinlääkärilaskun jälkeen että saa sohvahankinnat jäädä toistaiseksi, niin se ei aivan sitten pitänytkään paikkaansa. Siihen on omat syynsä, eli hinta. Olin kahden vaiheilla, hankitaanko meille aivan uusi sohva vaiko vanha. Katselin molempia ja kävin kiertelemässä muutamia huonekaluliikkeitäkin, surffailin netissä kyllästymiseen asti Tori.fi sivuilla joilla en yleensä pahemmin aikaani kuluta. Tarjolla olisi monenlaisia kivoja vanhoja sohvia, muutamia kävin katsomassakin. Sitten Raahesta löytyi tämä, kiitos jälleen liikkuvalle työlleni...


Arvaatte varmaan, että jotain muutoksia tulen tekemään. Koska sohvan sain niin halvalla, uskallan tehdä sille vähän koeluontoisia tuunauskokeiluja. Jos ei miellytä, niin laitetaan uusiksi ja jos ei miellytä sittenkään, niin pannaan kiertoon : ) Silmissäni näen mitä sohvalta haluan, mutta sitä ennen pieniä kokeiluja...


 Puuosat olivat aika punaiset, suunnitelmissä mustaa. Keksin kokeilla ensin jätesäkin avulla miltä se näyttäisi.


Sohva on aika kookas ja siinä on hienoja yksityiskohtia, siltikin sopivan yksinkertainen. Istyinsyvyyttä on myös mukavasti, joten mieskin hyväksyi tämän yksilön televison katseluun : )


Ensin vähän hiontaa...


...ja sitten maalia. Ensin oli tarkoitus laittaa koemaalaukset, sohvan toiseen päähän vaaleaa ja toiseen mustaa. Sitten innostuin maalaamaan kokonaan vaaleaksi, tämän kankaan kanssa näyttää mukavammalta.

Värinä JDL:n Vintage-maalin French beige, tykkään niin tästä väristä!

 Sitten kangas kokeilua...
Sohva saattaa vielä muuttua mustaksikin, riippuu tulevasta kankaasta. Mutta siihen saakka mennään tällä vaalealla ja punaisella kukkakankaalla. Kankaan etsintä alkaa pian, silmissäni tiedän mitä haluan! Myös sohvan jalkoihin on kuulunut pienet pyörät, onneksi tiedän että saan vielä toisen parin näitä puuttuvia osia.


Paluu vielä oveen, teimme siitä pienen väliseinän ruokailutilan ja olohuoneen välille.
Tällaisia hömpötyksiä täällä kertaa. Leppoisaa sunnuntai iltaa!

4 kommenttia:

 1. No nyt olet löytänyt minun unelmieni soffan ja kyllä tuo tuolikin sopisi meille. Voi jestas noita sun hankintoja, jokaisen ottaisin!!! Ihanaa, niinkuin aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun paljon liikkuu, niin tulee monenlaista vastaan. Tykkään sohvasta, koska siinä on oikeasti riittävän paljon tilaa nostaa vaikka jalat sohvalle.

   Poista
 2. Wau mitä löytöjä!
  Hyvältä näyttää nuo vaaleat puuosat tuon kankaan kanssa. Mielenkiinnolla jään odottamaan vaihtuuko väri mustaan...
  Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, tuolle kankaalle vaalea on hyvä. Mutta kyllä näyttää vähän liian punaiselta meidän lattian kanssa :)
   Luulen että mustaksi vielä muuttuu, jos vain löydän sellaisen kankaan minkä haluaisin löytää.

   Poista