Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 19. marraskuuta 2016

HARMAATA JA MÄRKÄÄ, ONNEKSI ON TARINAT

Plääh... lumi sulanut melkein kokonaan pois, minne hävisi joulufiilis?? Kun pihalla paistaa vähäisen lumen seasta vihreä nurmikko ja vettä sataa, ei oikein jouluta enään... kerätäkö kaikki kuuset ja kranssit pois kaappiin odottelemaan lunta : (
Ehei, lisää vihreää tupaan ja sillä siisti!!Ja kun kerran lunta ei ole ulkona, niin tuodaan sitten sisälle : ) Tämä ihana kuusi on Tarinat-kaupan aarteita.Kertulla riittää taas ihmettelemistä hetkeksi : )

Tarinat on oman kaupungin ehdoton lempikauppani ja olen saanut samalla itselleni ihanan ystävän tutustuessani Irkkaan paremmin. Täältä löytyy aarteita jokaiseen makuun, niin uutta kuin vanhaakin. Monet ideat ovat syntyneet täältä myös meidän kotiin, Irkan taito laittaa tavarat esille on aivan ykkösluokkaa. Käykääpä tutustumassa jos olette Oulun suunnilla, myös facebook sivuilta pääsee seuraamaan uusimpia tuulahduksia ja onhan Tarinoilla myös verkkokauppa!
  Että sellainen tarina tällä kertaa, mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti