Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 20. marraskuuta 2016

SIINÄ SE TAAS MENI

Viikonloppu alkaa olla jälleen loppupuolella ja vaikka en oikeastaan tehnyt juurikaan mitään, siltikin monenlaista tuntui tapahtuvan : )
Perjantaina alkoi Oulussa muutaman päivän kestävä Lumo Light Festival, valon juhliminen alkoi kauppatorilta. Ilmatilassa leijui unenomainen teos, Les Luminéoles.

Harmittavan vähän tulee käytyä keskustassa jalkaisin, kyllähän Oulussa on paljon kaunista katseltavaa ja pimeässä monet asiat saavat aivan uuden ulottovuuden.
Taidanpa joskus lähteäkin kuvaus kierrokselle kotokaupunkiin. Oulusta löytyy monenlaisia ihania vanhoja rakennuksia, vaikka harmittavaa kyllä on täälläkin taannoin keskustan vallannut äärettömän ruma arkkitehtuurinen 60-70-luku.

Viikonlopun herkutteluihin kuului piparit ja valkohomejuusto, slurps!!

Pientä tavaroiden siirtelyä paikasta toiseen ; ) Ja vihdoinkin aloitimme pikkuripauksella kylpyhuoneen remonttia.Tästä hirvityksestä se lähtee. Pääsin jo hiukan mallailemaan uutta hanaa ja amme pääsi ensimmäiseksi maalaus käsittelyyn.


 Ammeesta tulee musta ulkokuoreltaan...


Ensin Otex-pohjamaali alle, homma jatkuu huomenna. Mahtavaa päästä taas toteuttamaan muutosta, jonka tiedän olevan huikea suht pienellä vaivalla.


Leppoisaa sunnuntai iltaa, kohta pääsemme jännäämään Talentin semifinaaleja!

2 kommenttia:

 1. Näen jo mielessäni, että kylppäristä tulee huikean hieno! En malta odottaa lopputulosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä, mies kertoi totuuden...ei se toteutus ihan niin pikkujuttu olekaan ;)
   Mutta uskon kyllä että hiljaa hyvä tulee!

   Poista