Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 1. marraskuuta 2016

VOIHAN PÄNIKKA JA PIIRONKI

Tämän päivän työt tehtiin Vaalassa ja samalla oli tottakai IHAN PAKKO käydä moikkaamassa Terhiä ja Peteä Pänikässä ja Piirongissa. Minua kyllä suoraan sanottuna hirvitti sinne mennä, koska tämä paikka vaan nyt sattuu olemaan täynnä kaikkea ihanaa ja vastustamatonta!!!
Katsokaa vaikka...

Putiikki on vain laajentunut entisestään, aarteita jokaiseen makuun... löytyy uutta ja vanhaa, seassa sopivasti ihanuuksia myös modernimpaankin makuun. Nyt vaan hopitihop Vaalaan kaikki kynnelle kykenevät tai sitten tilaamaan facebookin kautta piristystä kotiin. Jos paikanpäälle pääsette, ette tule pettymään iloiseen palveluun ja laajaan valikoimaan...puhumattakaan ihanasta miljööstä joka on kuin nakutettu tällaiselle aarreaitalle!
Jaa että ostinko mitään??
No ostin tietysti : )

T: punastunut hymynaama

10 kommenttia:

 1. Katsoessani näitä kuvia ymmärrän erittäin hyvin että sinua `hirvitti´mennä tuonne.☺
  Tuollaiset liikkeet ovat pahoja, niin mielelle kuin lompakollekkin...☺
  Leppoisaa Pyhäinpäivän viikonloppua!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just niin, onneksi olen oppinut pitämään jonkinlaisen järjen mukana. Mutta tyhjin käsin en onnistunut lähtemään tälläkään kertaa :)

   Poista
 2. Minä en ole pitkään aikaan päässyt käymään Vaalassa... Näyttää olevan paljon ihanuuksia ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tovi oli kulunut omastakin käynnistä, kannattaa kyllä poiketa!

   Poista