Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 22. marraskuuta 2016

MISTÄ NÄITÄ OIKEIN TULEE?

Kirpparit tahtovat vaan tulla vastaan joka paikkakunnalla missä liikun vaikka kuinka koittaisin ne kiertää kaukaa. Jokin imu vetää sisälle tekemään pikakierroksn ja se riittää...aarteita tuppaa löytymään vaikka en mitään etsisikään : ) Raahessa sijaitseva osto- ja myyntiliike Vanha Edvard on se paikka mistä löysin kesällä myös meidän nykyisen sohvakaluston. Tällä kertaa löytönä oli varsin ihana valaisin kohtuu hintaan.Tässä samaisessa kohdassa oli jo aivan yhtä kaunis valaisin, mutta nyt se väistyi toistaiseksi tämän tieltä. Syystä että, valaisin kaipaa uutta johdotusta jota en saa aikaiseksi teetättää. Kun asia saadaan kuntoon, tulee sen paikka olemaan yläkerrassa.


Viime viikolla tuli poikettua pitkästä aikaa myös oman paikkakunnan kirpparilla, sieltä löytyi myös pari kivaa juttua. Toinen oli tämä kaunis Englantilainen naistenhattu...


 ...kiva kaveri silinterihatulle : )Ja kun kerran parhainta kynttilän poltteluaikaa vietetään, pääsi tämä kauniisti patinoitunut vanha kynttilänjalka myös somistamaan meidän kotia.
Tarvitsimmepa tai ei, mutta ihania ne ovat kaikki!! Niin tämä suloinen pikku torvikin...
Mukavaa arjen puoltaväliä!

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihan valaisin! kaunis kuin mikä. Ja tuo hattu on myös aivan ihana! Minä sain tyttären varastosta hattuja ja laukkuja 40-50 -luvulta. Kauniita nekin ja ihania esillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valaisin olla kyllä ihana, näissä on sitä jotain! Vanhat laukut ja hatut ovat kauniita, kyllä niitä kelpaa esille laittaa.

      Poista