Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 27. maaliskuuta 2018

KAUNISTA

Aurinko saa kaiken näyttämään niin kauniilta jos vain muistaa sulkea silmänsä pölyltä ja likaisilta ikkunoilta. Nautin niin uudistuneen makuuhuoneemme ilmeestä vaikka lattioita ei olekaan vielä maalattu. Hentoisen keveät verhot toivat mukanaan niin keväisen tunnelman, aurinko siivilöityy niiden läpi kauniisti ja tekevät tunnelmasta aivan sadunomaisen.Välillä näitä eläviä lisäkoristeita löytyy pöydiltä, mutta täytyy ihailla kyllä kissojen taitoa väistellä tavaroita...
Kynttilänjalka ei hievahtanutkaan paikoillaan ; )

Auringon paisteella valkoinen lumi hohtaa niin upeasti, seuraava hyvä vaihtoehto tälle onkin sitten tuleva vihreys. Kovin tuntuu kaukaiselle ajatukselle vielä kun katsoo pihalle tuota massiivista lumimäärää. 


Ystävän tuoma helmililja lupailee kuitenkin kevättä niin kuin myös pääsiäinen ja suklaamunat, kiva Irkka kun kävit! Vanha lasiastia on ostos Vaarin Vintiltä Torniosta.


Aurinkoista tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti