Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 17. maaliskuuta 2018

NELJÄ VUOTTA SITTEN

Ei ole vuodet samanlaisia koskaan...




Ylemmät kuvat 17.3.2018 ja alla 15.3.2014




Postauksessa kerroin haravoineeni pihaa tuona lauantaina, lunta ei ollut enään pitkään aikaan ollut maassa... kunnes samana päivänä sitä sitten hiukan tulikin yllättäen. Mies muisteli että teki tuona talvena viisi kertaa lumitöitä ja muuten se suli aina pois.



 Tällä viikolla käväisin Kuusamossa ja siellä tuli vastaan vallan hauska näky...


Paikallinen hiljainen kansa : ) Jos joku ei ole kuullut Suomussalmen kesäisestä Hiljaisesta Kansasta, niin käyppäs vilkaisemassa täältä.

Ei näissä ihanan aurinkoisissa ja lumisissa maisemissa ole mitään valittamista, kauniita ovat päivät ja kevättä kohti mennään joka tapauksessa. Sen kunniaksi tekee mieli ostaa kotiin kukkia jotka siitä muistuttavat jos asia meinaa unohtua pakkasten paukkuessa. Kuihtuneiden hyasinttien tilalle tällä kertaa valkoisia helmililjoja.




Aurinkoista maaliskuun lauantaita!

6 kommenttia:

  1. Oi, siellä jo helmililjat yrittävät aloittaa kukintaansa!! Kiva muuten nähdä noita kuvia ympäristöstänne - kaunista, sanon minä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmililjat on niin ihania mutta harmittavan lyhyt ikäisiä. Tämä meidän ympäristö on tällainen vanhan maatalon pihapiiri, tykkään kovasti ikkuna maisemistamme.

      Poista
  2. Onpa ihana tuo hiljainen kansa 😁
    Milähän vuosi se oli kun tultiin systerin kanssa Istanbulista maalis-huhtikuun vaihteessa ja maassa oli vielä puoli metriä lunta 🙈 Onneks näitä talvia ei ole joka vuosi -niin kiva kyn tämä on pitkästä aikaa ollutkin 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka lumi ja aurinko on kaunista, voisin silti olla jo valmis ottamaan kesän vastaan 😝

      Poista