Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 10. maaliskuuta 2018

ODOTTAESSA

Meille on tulossa kivat vieraat piakkoin ja tulin tässä odottaessa toivottelemaan mukavaa lauantaita!




Nämä vieraat tulevat Kokkolasta ja tuovat mukanaan ihania juttuja meille, toki myös täältä päin lähtee heidän mukaansa jotain. Siitä lisää myöhemmin kun saan tavarat paikoilleen. Kotona on kaamea sekamelska menossa kun olen tyhjennellyt kaappeja ja samalla kerännyt tavaraa kirpputorille vietäväksi. Onneksi kauppa on siellä käynyt ja pääsen eroon ylimääräisestä tavarasta mikä ei enään tunnu minulle tärkeälle. Kotimme muokkautuu pikkuhiljaa siihen suuntaan mitä nyt haluan.



Ja Maunohan se häärii mukana touhuissa kuten aina, pakkasi itsensä mokoma laatikkoon tottakai!!

2 kommenttia:

  1. Vau millaista sisustusta, kovin alkaa inspiroituminen iskemään itsellekin... :) Meidän uuteen taloon nyt ei ihan kaikki tuollainen sovi, mutta joitain juttuja on ihana saada vanhaa ja rosoista. Tuore blogi löytyy täältä: https://10-vuotissuunnitelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina, kiva kommentti lämmittää mieltä ja vielä mukavammalle tuntuu jos joku saa täältä jonkin inspiraation! Täytyypä käydä kurkkimassa millainen projekti teillä on meneillään.

      Poista