Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!







lauantai 7. toukokuuta 2011

ÄITIENPÄIVÄÄ

Huomenna koettaa taas se ihana päivä kun me äidit saamme aamukahvit sänkyyn tarjoiltuna. Voi kuinka mukavalta se tuntuukaan, vaikka todellisuudessa minusta se on aika kiusallista  =).
Koko muu perhe siinä aikansa vieressä tuijottaa kun yrität hörppiä kahvia epämukavassa asennossa ja varot koko ajan kaatamasta sitä sängylle. Lopulta kaikki jo kyllästyvät katseluun ja häipyvät pöydän ääreen aamupalalle ja huomaat istuvasi yksin sängyssä eväinesi.
Mutta se tunne minkä saat tästä huomiosta on tärkeintä tottakai ja ne ihanat lapset siinä vieressä. Huomaat taas kuinka he ovat jo niin isoja, nuoria miehen ja naisen alkuja.
Olenko tulossa itse vanhaksi??


Ihanaista äitienpäivää kaikille maailman äideille, mummoille ja isoäideille!

3 kommenttia:

 1. Mulla vähän sama fiilinki, mutta kun lapset tykkää, niin on tästäkin roolista suoriuduttava ;D

  Oikein lämpöistä ja aurinkoista äitienpäivää sinullekin!! Nyt nautitaan!

  VastaaPoista
 2. Tuo kuva on niin liikuttava, kolme sukupolvea varmaan, ja totista touhua. Jännityksellä täälläkin huomista odotellaan ;)

  VastaaPoista
 3. Juu, juu, vanhaksi olet tulossa :)
  Meillä juuri nuori mies kyseli mihin aikaa aion huomenna herätä... aikaisin lupasin heräillä :D
  Oikein nautinnollista Äitienpäivää - äläkä läikytä kaffetta!

  VastaaPoista