Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 6. toukokuuta 2011

TAAS SE ALKOI...

Arghh... tietyömaa kadullamme jatkuu viime syksyisestä. Paljon puita oli taas kaadettuna yhden työpäivän aikana...

... katsokaa nyt miten kauniit maisemat meiltä näkyy keittiön ikkunasta.Kallioo räjäytelty päivät pitkät ja arvatkaapas kuka meillä viettää päivänsä sängyn alla piileskellen!?


Illalla sieltä varovasti kömpii esiin matalana hiippaillen häntä sojona perässä ;0(

Mukavaa perjantaita!

4 kommenttia:

 1. voi pientä, toinen ei ymmärrä mitä hemmettiä tapahtuu, mutta kun pelottaa niin taatanasti...no, nyt on viikonloppu tulossa, helpottaa vähän!!

  VastaaPoista
 2. Ihanaista äiteinpäivää sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Arttu nauttii vapaasta viikonlopusta todellakin, häntä pystyssä viipottaa pitkin huushollia. Hänellä oli muuten eilen myös 6-vuotis synttärit... olin unohtanut aivan.

  Kiitos Lovviisa! En ole aivan varma onko sinulla lapsia, mutta joka tapauksessa ihanaa sunnuntaita olipa asia niin tai näin ;0)

  VastaaPoista
 4. Onnea 6-vuotiaalle Artulle <3
  Niin Samiksia ovat Onnin kanssa monen asian suhteen..kovat äänet...kamalaa...vatsa lattiaa viistäen piiloon äkkiä...ovat arkoja, Utu-Unelma on erittäin varovainen ja arka mamma.

  Onni lähettää fotonsa piakkoin Artsille!

  t.Onni ja maminsa

  VastaaPoista