Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 3. toukokuuta 2011

YSTÄVÄN KAMPANJA

Tuo mukaan ystäväsi tekemään ihania löytöjä putiikistamme, saat siitä kiitokseksi itsellesi edun omiin ostoksiisi.
Käy kurkistamassa tarkemmin nettiputiikissamme http://www.sofiantupa.fi/
 
Muistattehan...!!
... että voitte tehdä ostoksia nettiputiikissamme myös niin, että tulette ne noutamaan liikkeestämme. Silloin vain valitset toimitustavaksi NOUDON, ja näin loppusumman ei tule postimaksua.
Voitte siis myös aivan oman kaupungin asiakkaatkin käyttää hyväksenne tämän ystävän kampanjan.
Kampanja on kuitenkin vain voimassa nettikaupassamme!
 
Tässäpä teille kuvia muutamista uusimmista myytävistä..
 

Tulkaapa siis ostoksille ystävien kera!

2 kommenttia:

  1. Upeat nukenvaunut. Meilläkin oli vastaavat joskus.

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin, meillä on ollut monenlaisia nukenvaunuja jotka kaikki ovat löytäneet uuden kodin. Yhdet ovat kotona, joista en raaski luopua.

    VastaaPoista