Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 16. toukokuuta 2011

KASVIHUONE HARJAKAISET

Sunnuntaina olikin aivan upea ilma viettää kasvihuoneen harjannostajaisia. Saimme vihdoinkin kasattua viime syksynä hankkimani pienen kasvihuoneen ja täytyy kyllä sanoa että mielikuvitusta on sen suunnittelijalla riittänyt! Tuhat nippelia ja nappelia ja erinlaista osaa piti kasata todella monisivuisen ohjekirjasen avulla. Kaikki osat eivät edes menneet paikoilleen ilman pieniä korjauksia, mutta onneksi minulla on tuo oma yleismies jantunen joka ratkoo nämäkin ongelmat. Olisi voinut jäädä kasaamatta ilman miesvoimaa tämäkin projekti. TUNNUSTAN SIIS, en pärjäisi ilman miestäni!

Ihan kiva siitä tuli... vaikka nyt ehkä jos olisin sitä ostamassa, valitsisin kasvihuoneeni oikeilla laseilla. Kaikista ihanin vaihtoehto tietysti olisi vanhoista ikkunoista tehty, mutta tämä saa nyt luvan kelvata. Sen verran kuitenkin tein muutosta tähän hökötykseen, että maalasin alumiinirungon valkoiseksi. Saas nähdä miten maali siinä tulee pysymään.

Tiedoksi vain kaikille, en todellakaan aio sen kummemmin siinä kasvatella tomaatteja enkä muitakaan vihanneksia, kunpahan vaan on kukkien ruukutusta varten ja kauniina koristeena pihallamme. Ehkä jotain yrttejä sinne voisi laittaa ruukkuihin ja joskus voisin kokeilla kasvattaa kesäkukkia aivan alusta saakka itse. Mistäpä sitä tietää mihin vielä innostuu!

Nyt koko komeutta koristaa aivan valmiiksi kasvatetut kesäkukkaset, jotka oli aivan pakko eilen hankkia senkin uhalla että joudun ne vielä sisälle kantamaan. Kylmää ilmaa taitaa taas olla luvassa loppu viikoksi :0(


Tässäpä teille "muutama" kuva kasvihuoneestani. Kukkia haluan lisätä vielä paljon kunhan ilmat tästä lämpenevät.


Ja kuinkas ollakkaan... yksi tekstitarra eksyi tännekin.
Täällä vietetään ONNELLISTA ELÄMÄÄ!Oli muuten aika vaikea kuvata läpinäkyvää tilaa.

Kukkapenkki tuossa vieressä odottaa tekijäänsä vielä, kielsivät puutarhalla istuttamasta mitään tämän kuun aikana. Hö.. ja minusta kun olisi ollut jo niin kiva saada uudet kukkaset kasvamaan siihen.
Vesialtaankin hankin jo valmiiksi, se pitäisi vain kaivaa tuohon maahan. Olisin halunnut ehkä vähän isomman, mutta kun maasta tulee kallio vastaan sieltä sun täältä ei monttua voi kovin syvälle kaivaa.


Jotain hyötyä on tuosta tietyömaan räjäyttelystäkin. Sieltä löytyy paljon sopivia kiviä pengerryksiin ja kukkapenkin somisteeksi. Kottikärry kaupalla niitä sieltä olemme pihallemme kärränneet.


Tällaisia puuhia tällä kertaa Laitakadulla, mitähän seuraavaksi keksisi...

4 kommenttia:

 1. Ihana kasvihuone!♥
  Tuollainen olisi just passeli kooltaan myös minun makuun, etenkään kun en minäkään ole niitä tomaatinkasvattajia vaan lähinnä pihan kaunistukseksi minäkin voisin tuollaisen söpöyksen hankkia ;)

  Nautinnollisia hetkiä keväisiin päiviisi!

  VastaaPoista
 2. Ihana!♥
  Minulla taitaa olla ihan samanlainen kasvihuone, mutta voi miten paljon kauniimmalta tuo sinun näyttääkään!♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Marielisa ja Titti! Tämä on juuri sellainen söpön kokoinen, vaikka olisihan se kiva tietysti viettää "kasvihuoneessa" enmmänkin aikaa istuskellen ja vaikkapa iltaa istuen jonkun seurassa. Tuolla minä sitten taidan yksin töröttää omalla tuolilla ja katselen muita lasin takaa... hih hii ;0).
  Eikä Titti sinun kasvihuoneesi varmasti jää yhtään huonommalle tämän rinnalla!!

  VastaaPoista
 4. Kokeileppas vaan minitomaattia, niitä on kiva napostella suoraan puskasta. =D

  VastaaPoista