Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 3. toukokuuta 2011

TUNNUSTUKSIA

Minulla oli suuri ilo ja kunnia saada tällainen tunnustus Satulta aseman laidalta, kiitos siitä!Tunnustus on siis tarkoitettu kaikille blogimaailman näteille blogien kirjoittajille...

Mitähän lienee tuokin tarkoittaa, mutta näitä nättejähän riittää niin paljon, että taitaa olla vaikeaa valita vain nuo kolme!

Nyt pitäisi sitten julkaista 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään selitysten kera ja jakaa tunnustus 3:lle muulle blogikirjoittajalle !


Kun aloin katselemaan vanhoja valokuvia, olisi tehnyt mieli laittaa vaikka kuinka paljon niitä teille nähtäväksi. Ihania muistoja palaa mieleen, niin perheen kuin ystävienkin parissa, ja varmasti ne kaikki perheeseen liittyvät ovat rakkaimpia, ehdottomasti!!
Mutta kun periaatteisiini kuuluu että en hirveästi laita perheestäni enkä itsestäni kuvia nettiin, päätin valita kuvat omien harrastusteni parista.

Tanssi on ehdottomasti yksi rakkaimmista harrastuksistani!
Niinpä kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Scandic Swing-leiri Suomussalmella on yksi elämäni mukavimmista tapahtumista. Vedän siellä bailatino ryhmiä ja meillä ohjaajilla on tapana ollut järjestää aina jotain tanssillista ohjelmaa iltatapahtumissa.

Tässäpä sitten salsaamme Lasasen Kimmon kanssa......neiti Romppaska ja Heino vauhdissa...samba kuuluu elämääni!


Myös nukkekotiharrastus on minulle yksi henkireikä. Valitettavasti nyt vain aikaa ei ole liiennyt tähän herrastukseen, mutta joskus vielä palaan tähän ihanaan minimaailmaan.
Voitte käydä kurkistelemassa täällä vanhaa nukkekotiblogiani.


Olemme myös perheeni kanssa ns. karavaanareita, mutta sekin harrastus on jäänyt aivan kausipaikka asteelle tällä haavaa. Se on meidän "kesämökki", ympärillä ihania ihmisiä, järvi ja rantasauna.


HUPS... kuvia taisikin tulla jo liikaa, mutta en raaski niistä mitään poistaakaan.
Tässä siis pala elämääni ja nyt jatkan tätä antamalla tunnustuksen heille:

Pepille Mummunhuusholliin
Titille hänen omaan blogiin
Ainosofian puutarhaan


Ps.
Vanhoja kuvia katsellessa tuli eteeni myös reilu kaksi vuotta sitten kuolleesta Mimmi-kissastamme. Tuli niin ikävä ja oli aivan pakko laittaa kuva myös Mimmistä, hän oli niin lutunen!


 
Mutta niin on Artsikin...
 

Arttu kävi aamulla lääkärissä kontrollikäynnillä ja sai terveen kissan paperit! Saamme siis huokaista helpotuksesta, että maksa- ja haima arvot olivat kohollaan vain väliaikaisesti (johtui luultavimmin kukkien syönnistä).
VAROITUS kaikille lemmikkien omistajille, laittakaa kaikki myrkylliset kukat heidän  saavuttamattomiin. Näin meilläkin on nyt tehty.

Mukavaa tiistai päivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kivoja muistoja, Johanna! Ja nuo kissat, mä tulen ruudun läpi halimaan, ihan saletisti! Mimmikin oli tosi ihana, en yhtään ihmettele ikävääsi. Arttu osaa kyllä ottaa katsojansa ;DD Hienoa, että kaikki on kunnossa!

  VastaaPoista
 2. Tanssissa se yhistyy hupi ja hyöty:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta sinä ihanainen!♥

  VastaaPoista
 4. Paljon paljon kiitoksia Johanna :)

  Olipas kiva yllätys - laittelen kuvia seuraavaan postaukseen.

  Sinulla on tosi tosi upeita kuvia - kertakaikkiaan - vau!

  VastaaPoista
 5. Tänään en ole ehtinyt kenellekään kommentoida, olen vain käynyt pikaisesti lueskelemassa maalin kuivumista odotellessa, mutta sulle oli pakko tulla tässä jätskipaussilla(!) sanomaan KIITOS♥

  Postailen tunnustuksen merkeissä heti kun ehdin ☺

  Suloiset kisukuvat♥♥♥ *ikuinen kissafani*

  VastaaPoista