Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 9. heinäkuuta 2011

IHANIA UUTUUKSIA

Nyt on uusi Tupa pullollaan kaikenlaisia ihania uutuuksia...

Onnellisuuden resepti
Harmaita alusvateja löytyy kuutta eri kokoa

Ihana oliivinvihreä metallivalaisinTäydennystä ihaniin Cath Kidstonin tuotteisiin

Kaikki uutuudet päivitetään lähipäivinä myös nettikauppaan, mutta nyt lähden auringon ottoon Hyrynsalmelle Villi Vonkkaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin kuvahaun kautta blogiisi. Olen jo pitkään etsinyt 8:nen kuvan lasipurkkia (Amanda-b:n mallistoa). Omistan itse jo yhden samanlaisen, mutta olisin kiinnostunut ostamaan vielä toisen. Onko tätä vielä myynnissä/saatavana? (: T:Henni (s.posti: hennimaensivu@luukku.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Henni, Sofian tupa on sulkenut ovensa jo monta vuotta sitten.

      Poista