Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

MINILOMALLA

Kävimme viikonloppuna oikealla minilomalla leirintäalue Villi Vonkassa Hyrynsalmella jossa ystämämme toimivat yrittäjinä. Ei muuta kuin oma minikoti auton perään, Arttu häkkiin ja tyttö kyytiin... sitten mentiin!

                                      

...ja olipa ihanan autuas olo olla välillä ihan vain vapaalla miettimättä yhtään mitään sen ihmeempiä tai ei ainakaan mitään järkeviä :0) Aivan tuntui kuin olisi ollut viikon lomalla... ei se aina paljoa tarvitse!
Saunoimme aivan ihanassa perinteisessä puusaunassa ja sainpas heitettyä talviturkinkin pois tälle kesälle, jihhuu!!


Sitten vain oltiin ja laiskoteltiin, tehtiin hyvää ruokaa ja nautittiin lämpimistä säistä.
Sunnuntaina sitten saapuikin samaiselle paikalle oikea jymy yllätys. Kokonaista kaksi karavaanari Norskia eteläsuomesta olivat lähteneet myös matkalle. Kissoja näkyy vähemmän ihmisillä mukana matkoilla, koiria kyllä sitäkin enemmän. Mutta että vielä aivan oikeita Norjalaisiametsäkissoja... kyllä siinä Artulla riitti ihmettelemistä. Ujona poikana ei halunnut tulla vaunusta ulos ollenkaan ja sitten kun sinne väenvängällä vietiin, piti vain luimistella häntä koipienvälissä kaukaa kavereita.
Ylemmän kissan nimi oli Ara, hän oli oikein reipas ja utelias kissa. Alempana on sitten Unski joka oli samanlainen arkajalka kuin meidän Artsikin.

Mukavaa oli... taidamme lähteä toistekin!

2 kommenttia:

  1. Voi Artsi mitä kesäelämää ja
    vielä kaltaisten kanssa....onhan ne aika pelottavia otuksia ;)

    t.Onni-veli

    VastaaPoista
  2. Mukavalta kuullosti minilomanne...♥

    VastaaPoista