Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 16. heinäkuuta 2011

IHANUUKSIEN IHANUUS

Voi kuinka kaikkea ihanaa taas saimme Tuvalle myyntiin ja lisää tulee...
Mm. vanhoja huonekaluja tulossa satsi, niistä sitten taas lisää kun pääsen kuvaamaan.

Tässä nyt alkuun kuitenkin...

Tämä rautapenkki olikin todella haluttu... kasasimme sen, muutama rouva ennätti sitä ihastelemaan ja mittoja ottamaan ja sittenpä se samantien lähtikin jo uuteen kotiin. Taisi tunnin ajan meitä liikkeellä ilahduttaa ;0)
Mutta ei hätää... saamme uuden samanlaisen tilalle, joten se ketä jai harmittamaan penkin saanti niin täältä löytyy piakkoin taas!Wanhojen tavaroiden lasti saapuu NYT... ihanaa, lähden vastaanottamaan kaikki ihanuudet.
Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Meillä täällä koko päivän uusi vanha tavara hakenu paikkaasa...Matkaan tarttui lomareissulla niin paljon ihanaa :)

    VastaaPoista
  2. Voee voe, mitä ihanuuksia, sydäntykitystä oli havaittavissa kun katselin kuvia! :)
    Ehdottomasti kun joskus Kajjaaniin tulen, aion tulla käymään liikkeessanne!! :)

    VastaaPoista