Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 25. lokakuuta 2011

KYNTTELIKKÖJEN OIKEA PAIKKA

No suostuihan se vihdoinkin bloginikin toimimaan... ennätin jo säikähtää että mokomat ovat menneet uudistamaan bloggaus systeemiä ja minähän kun en tyttö opi ihan tosta vaan uusia kujeita!! Saattoi vika kyllä olla kotikoneessammekin kun ei tuo yhteisymmärrys oikein toiminut eilen, mutta tiedä häntä... nyt kaikki pelaa taas ja se on pääasia.

Asentelimme viimeisimmältä reissulta ostamani kynttilänjalat seinään ja mikäpä niille komistuksille olisikaan ollut parempi paikka kuin mummon perintöpianon päällys. Muuten viikko onkin vierähtänyt kivasti tanssin parissa ja erilaisten askellusten suunnittelussa. Torstaina minulla on ilo emännöidä ilta Kajaanin naisyrittäjille Casamban tanssisaleilla, siellä onkin monen moista kivaa tiedossa. Samaan syssyyn sitten onkin viikonloppuleiri Suomussalmella myöskin tanssin merkeissä. Joten monenlaista tanssuu askelta on saanut suunnitella ja samalla on pitänyt harjoitella tyttöjen kanssa iltojen esityksiä varten. Mukavaa vaihtelua välillä näinkin, tanssihan on iloinen asia!

Nyt saunaan... muu perhe jo taisi ennättää käydä.

5 kommenttia:

 1. Hyvännäköistä on ! Kyllä on oppimista näissä jutuissa! onneksi mullaki tyttö tulee viikonloppuna kotosalle, niin saa mammaa opettaa.
  Mullakin on eilen avattu uusi blogi, tervetuloa kurkkaan:)
  http://koivukujanriikka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Sopivat kyllä kauniisti tuohon pianon päälle :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa!!
  Mun puolison isä on yks Casamban tanssiopettajista :)

  VastaaPoista
 4. Pitkästä aikaa olen blogi kierroksella!
  Todella kauniit nuo seinäkyntteliköt!♥
  Koko kokonaisuus on upean näköinen!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista