Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 4. lokakuuta 2011

VOIHAN IHANUUS!

Huokausten huokaus... mistä näitä ihanuuksia riittää!?!Teille nämä ihanuudet on saatavilla putiikissamme ja pian myös nettikaupassamme!

2 kommenttia:

 1. tosiaan ihania tuotteita on kauppaasi jälleen tullut,huoh...
  Täytyypä pistäytyä,kun lompakko tuosta taas ostosten jäljiltä karttuu:)
  Ihanaa viikonloppua sinulle
  T:Marika valkoista&rustiikkia blogista(en pääse kirjautumaan tilille,jos ei ole ponnahdus ikkunaa...siksi anonyyminä mennään...)

  VastaaPoista
 2. Ihanuuksia olet kyllä saanut puodillesi,täytyy tulla pistäytymään,kun lompakko taas ostosten jäljiltä karttuu:)
  Mukavaa viikonloppua sinulle!
  T:Marika valkoista&rustiikkia blogista(en pääse kirjautumaan tililleni:()

  VastaaPoista