Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 17. lokakuuta 2011

LAMPUT SAIVAT MEKOT YLLEEN

Jotain pientä piristystä teki mieli tahdä keittiönlampuille, joten heitin mekot niiden päälle ja avot!!Kyllä nyt Artun kelpaa kellistellä lamppujen alla.

1 kommentti:

  1. Kyllä on Arttu muhkea ja suloinen :)

    t.Velipoika Onni

    ps. täällä ollaan myös aika muhkeana, kesällä pulittu mahanalusturkki on jo kasvanut ja hoikka poika ( ?) on tipotiesssään ;)

    VastaaPoista