Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 21. lokakuuta 2011

MATTOA VIILEILLE LATTIOILLE

Näin syksyn tullessa tekee mieli lisätä villasukkaa jalkaan ja mattoja lattioiden peitteeksi. Olen sellainen vilukissa, että käytän kyllä villasukkia melkeimpä kesät talvet... ne vain ovat niin ihanat jalassa. Ruokapöydän alle löysin kivan maton jalkoja lämmittämään ja tulipa samalla niin kotoisan ja lämpimän oloista tähänkin tilaan.
Tykkään...
...ja niin taitaa tykätä Arttukin. Illalla matolla vedettiin sellaiset rundit että karvat vain pölisi ja tänään uni maittaa pehmeällä alustalla tuolien alla.

Mukavaa viikonloppua ihanaiset!

Ps. Muistuttelen vielä nettikauppamme lokakuun ARVONNASTA, vielä on tätä kuuta jäljellä!!

2 kommenttia:

  1. Tuohan on ihan Artun värinenkin ☺

    VastaaPoista
  2. Ihana ruokailuryhmä! Mistä se on kotoisin :)

    VastaaPoista