Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

TAAS TÄÄLLÄ

Postauksia alkoi tulemaan kuin sieniä sateella, mutta sellainenhan tuo sää ulkona onkin. Oli aivan pakko päästä hehkuttamaan viime hetkellä valmistunutta huonetta ja ennen kaikkea pojan paluuta. Sieltä se äidin poika tuli kotiin tavaroinensa ja voi sitä riemua miltä paluu tuntui. Ymmärrettävästi hän on hiukan haikeinkin mielin palannut tänne "takapajulaan" miljoona kaupungista, mutta eiköhän aika kultaa muistot ja paluu arkeen ala tuntumaan normaalilta jälleen. Onneksi hänen parhaimmat ystävänsä olivat jo Helsingissä vastassa ja kavereiden kanssa jälleen näkeminen oli varmasti tärkeää. Kotona hän viipyi kokonaista pari tuntia ja taas mentiin... höh... mutta yritän tässä sulatella tätä nuoriso elämää hymyssä suin.

Nytpä paljastan kuitenkin viimeisimmän remontti kohteemme, johon poitsukin oli ihan tyytyväinen. No... varmasti tämän jälkeen, tässä muutamia ennen kuvia.
Huone rempan jälkeen ja parin uuden hankinnan...


 

Toinen näistä hankinnoista on tämä upea vanhakaappi. Olen ostanut tämän ihanuuden jo aikoja sitten Antigue housesta, jossa se on odottanut Ullan ja Jarin varastossa remontin valmistumista.


Kaappi oli mintunvihreä, mutta maalasin sen saman tien vanhanvihreän sävyllä. Sopii meille paremmin ehdottomasti.


Opetustaulu pääsi vihdoinkin oikealle paikalleen, tähän asti se on roikkunut ovenkahvassa odottamassa paikkaansa.

Näistä ovista olen aika innoissani, pienellä askartelulla niistä tuli täydelliset.Ovethan olivat alunperin sellaiset 50-luvun vaneriovet (katso ensimmäinen kuva) ja näin niistä tehtiin peiliovet...


...ensin kaluste maalia oviin, sitten 4mm vanerista naulattiin peilit ja taas maalia pintaan.


Helppo ja halpa oviremontti, sopii vanhan talon tyyliin. Koukut löytyivät Taimi ja Tarvike liikkeestä.Sänkyyn olisi kellarissa vanhat sängynpäädyt, jotka joskus löysin netin kautta Annosta. En vielä ole aivan varma niiden väristä, joten jäädään odottelamaan inspistä ja katsotaan nyt tulevatko ne käyttöön vai ei.Vanha naulakko myös Antigue Housesta, on kuulema vanhan kirkon entistä kalustoa. Toiveissa olisi että nuoren herran takit löytyisivät jatkossa tästä eikä lattialta.


 Verhokankaan ostin jo vuosi sitten Aseman laidan Sadulta, musiikki miehelle hiukan nuotteja tekstiileihin...Näitä vehkeitä piisaa useampiakin. Ihana kuulla pian taas tuttua kitaran soittoa yläkerrasta.


Seuraava kuva on aika hämyinen, mutta päästään oikeaan tunnelmaan. Hämyistähän tämä sää onkin taas.


Pöytä ja tuolit ovat muistoja Tuvalta


Toinen suurempi hankinta oli tämä klaffipiironki, joka löytyi Osto ja Myynti liikkeestä.Sisältä se on aika vinhan värinen (vielä). Muuten ok, mutta ei sovi meidän kotiin enkä tykkää vaaleansinisestä.


Maalaan sen valkoiseksi tai harmaaksi.

Taisi niitä hankintoja olla sittenkin kolme kappaletta (naulakko mukaan lukien) tai neljäkin ehkä (koukut), mutta matto ja tyynynpäälliset ovat jo aiemmin hankittuja löytöjä Hobby Hallista.

Valkoinen tyyny (viides hankinta) ja jotain pientä äidillekin tuli postissa eilen täältäLopuksi vielä kuva miltä huoneessa näyttää nyt muutaman tunnin jälkeen...


...äidin kullannuppu on saapunut kotiin :0)

4 kommenttia:

 1. Ihana siitä tuli, mutta senhän jo arvasikin!!!

  Aivan mahtava nuoren miehen huone!

  VastaaPoista
 2. Todella hienoa!! Ihastuin tohon pöytään :P
  Ja verhoihin.. oikestaan kaikkeen ..:D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuli huoneesta, en oikein edes osaa sanoa mikä on se piste iin päälle - siellä on niin monta upeaa juttua :D
  Ja usko vaan, niitä vaatekasoja on jatkossakin....ja niistä me saadaan ainakin niitä naurunryppyjä :DD

  VastaaPoista
 4. Mahtava huone! olipa pojalle mukava kotiinpaluu! joo ei taija niistä vaatekasoista silti päästä, nimim. kokemusta on ;)

  VastaaPoista