Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 20. heinäkuuta 2012

NAUTINTO SE ON TÄMÄKIN

Työ viikko takana ja kotona aivan YKSIN!! Nautinto se on tämäkin...mutta välillä vain. Aurinko paistaa vihdoinkin ulkona ja lasi viiniä, sauna lämpiämässä.
Koko perhe hajallaan kukin omilla teillään. Tyttö on jo palannut Turkin reissultaan ja arvatkaa vaan miten mahtava reissu parhaan ystävän seurassa ja se kaikki huomio mitä blondit turistit olivatkaan saaneet pojilta...iik, ihanat Turkin pojat :0) Mutta onneksi sinne jäivät ja mukavat muistot vain mielessä (näin ajattelee äiti).
Poikaan tullut tutustuttua lähiaikoina aivan uudella tavalla, samoin hänen ystäviinsä ja täytyy sanoa että aivan ihania nämä 18 kesäiset pojat. Olemme istuneet ja jutelleet poikien kanssa monena päivänä ruokapöydän äärellä ja olen tottavie saanut nauraa heidän jutuilleen. Tänään viimeksi olen kuullut kuinka he ovat havainneet tämän tyttöjen monimutkaisuuden ja kuinka vaikeaa on naisten logiikka :0). Ihana nuoruus ja totuus naisista...

Mutta nyt pojat omilla reissuillaan, tyttö isänsä luona mökillä ja mies kalareissulla pohjoisessa (tyttö ja mies ollut itseasiassa jo koko viikon pois). Ah tätä rauhaa ja ukkolomaa!! Olen tavannut tällä viikolla urakalla ystäviäni joko livenä tai ainakin puhelimessa ja huomenna päätin suunnistaa serkkuni luokse vierailemaan Puolangalle heidän mökilleen. Tiedossa siis ihana viikonloppu loputtomine juttuineen ja nauruineen, saunomista ja ehkä vielä pikkuisen viiniä lisää. Näitä arjen irtiottoja pitäisi olla useamminkin, mutta ehkä ne ovat sitäkin mukavampia näin harvakseltaan.

Sunnuntaina ystäväni tyttären rippijuhlat tiedossa ja miehuuskin taitaa jo sitten kotiutua reissuiltaan, samoin tytär. Se kaikista tärkein siis jälleen koossa sunnuntaina, hyvä niin.

Kävimme muuten viikolla pojan kanssa vierailemassa eräällä toisella ihastuttavlla siirtolapuutarhamökillä, mutta siitä kerron lisää vasta myöhemmin. Ensi viikolla lehdessämme juttua mökistä ja sen ihanista asukkaista, joten en paljasta enempää vielä tähän hätään.

Nyt saunaan ja nauttimaan yksinäisyyden rauhasta. Loppuun kuva vielä lasten tuliaisista... pojan tuoma meikkipussukka Japanista (saimme myös pullon sakea, eli riisiviinaa näin suomennettuna...kröhöm, no... olen yrittänyt väenvängällä pikku tömpsyn maistaa...hyh hyh ja kröhöm) sekä tyttäreltä Turkista ihanaa omenateetä (hiukan laimeampaa kuin pojan eväät) ja saipa äiti myös kauniin paidankin joka nyt jäi vain kuvaamatta postaukseen. On ne niin hellyttäviä!!


Näissä tunnelmissa toivottelen mukavaa viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Mukavaa iltaa sinullekin! minäkin saan viettää ihan omaa aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niiin mahtavalta ukkolomalta ;D Mä haluun kans tollaisen paussin *heh*

  Ihanaa, naisten logiikka...siitä, kun joku pääsee selville, saa Oscarin, vai mitä ;D

  Kaunista viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 3. Uh, kerran joskus hullussa nuoruudessa sakea maistanut -ja oli se aika kamalaa :)
  Elma cay eli ompputee onkin jo ihan toinen juttu!

  Nautinnollista viikonloppua!!
  (ja terkkuja siirtolapuutarhamökiltä :D)

  VastaaPoista
 4. Juu...ei kuulu lemppareihini tuo juoma, saattaa aika pitkään säilyä kaapissa :0) Tee onkin sitten aivan eri juttu.
  Kyllä vaan, olen aika samaa mieltä poikien kanssa naisten monimutkaisuudesta ja tunnustan jopa muutaman piirteen itsestänikin! Ja mitä näihin pausseihin tulee, tekee aivan hyvää ottaa välillä pieni loma toisesta. Olen luonteeltani sellainen, että kaipaan välillä aivan vain yksin oloa. Se mahdollisuus vain tahtoo olla aika harvassa näin perheellisellä.
  Mutta kiitos tytöt kommenteista, täällä nautitaan ja nauti sinäkin Marjukka täysillä!

  VastaaPoista