Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 19. heinäkuuta 2012

SATAKOON SITTEN VAAN

Sataa sataa ropisee, tilitali tom... äh, nyt jo kyllä riittäisi! Mutta kun kerran tuota vettä näkyy vaan tulevan ja tulevan, niin varustaudutaan sitten ainakin kunnolla. Kävin ostamassa tänään tämän ihkun sateenvarjon Lumililjasta, joka muuten sijaitsee nykyään täällä meillä Kajaanissa. Nyt täytyy vielä löytää sopivat kumpparit jalkaan... niin että antaa tulla vaan lisää vettä!!


Sadepäivän piristykseksi tein kesäisen mansikkatortun ja sain vieraikseni lasten mummon (ihanan ex-anoppini) ja hänen ystävättärensä. Juttua ja naurua piisasi, saimme varmaan monta ihanaa lisävuotta elämäämme.


Vielä viimeinen kuva eräästä löydöstäni...


...kyllä kelpaa reikiä napsutella tällä kapineella :0)

Ihania sadepäiviä elämäänne!!

Ps. Ainiin, tänään oli muuten poikani kirjoittama ihka ensimmäinen juttu KotiseutuPlus lehdessämme. Käykääpä kurkkaamassa täällä sivulla 6 olevaa juttua Manamansalon saaripäiviltä.
Vähänkös äiti on ylpee :0)

4 kommenttia:

 1. Mitä sä höpiset, nyt paistaa jo ilta-aurinko ;DD
  Ei edes koko päivää jaksanut valutella *hih*

  Mä en ole edes uskaltautunut Kauppakadulle ostoksille lähteä, pääsis varmaan lopuista rahoistaan...

  VastaaPoista
 2. kovasti tutun näkoinen reijittäjä, taitaa faijan kaapista löytyä samanlainen edelleenkin ☺

  VastaaPoista
 3. No joo, näkyyhän välillä hiukan hellittäneen sadekin...mutta älä Satu hätäile...kyllä se aamulla taas sataa!
  Työni "varjopuolia" on välillä käpsiä tuota Kauppakatuakin :0)

  Eikö vaan nuo vanhat esineet ole jotenkin symppiksiä!?!

  VastaaPoista