Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 5. heinäkuuta 2012

JUHLAT JUHLITTU JA MUUTA MUKAVAA

Rippijuhlat juhlittu ja tyttö saanut "naimaluvan". Ihana päivä kaikkine kiireineen ja onnistunut tunnelma lähipiirin kesken. Pieni sukumme kokoontuu harvoin (valitettavasti), mutta viime vuosina on onneksi riittänyt näitä rippi- ja ylioppilasjuhlia moneenkin otteeseen. Ensi kesänä jälleen yhdet rippijuhlat ja sitä seuraavana kahdet yo-juhlat toivottavasti.
Tämän enempää en kuvia juhlista laita, koska en yhä edelleenkään ole valmis laittamaan henkilökuvia tänne (ainoastaan karvainen ystävämme Arttu saa edustaa tätä puolta)... mutta yksi kuva juhlistakin.


Loma loppui lyhyeen, maanantaina taas palasin tantereelle ja kas vaan... kesä alkoi!!

Nuoriso viettää kotona päivänsä suurinpiirtein näin...


...mutta tyttärelle tapahtui jotain todella kivaa ja yllättävää! Maanantaina hänen ystävänsä äiti soitti minulle ja kysyi pääsisikö Viivi mukaan äkkilähdöllä Turkkiin Alanyaan viikoksi, lähtö torstaina.
Hiukan tuli äkkiä, mutta päätimme hänen isänsä kanssa että nyt on tytön vuoro päästä ulkomaille. Tänään sitten sinne lähtivät ja voi sitä suunnatonta riemua ja jännitystä :0)

Juhlien järjestely ja talon siivous vei oman aikansa lomasta, mutta yhtenä iltana ennätettiin jopa viettää iltaa OMALLA PIHALLA ja huvimajassa! Välillä kyllä olen miettinyt että mitä ihmettä me tehdään omalla pihalla kun ei me keritä siellä koskaa aikaa viettämäänkään. No... joka tapauksessa räpsin sieltä muutamia kuvia eri suunnista pihaa, laitan niitä myös tänne muutamia nähtäväksenne...
Ystävämme räklät olivat vierailleet jälleen paviljongissamme, ARGH...Ensimmäiset nuotiomakkarat tälle kesälle paistettu!!


Nuotiopaikka huvimajan ikkunasta katsottuna... 

Piha alkaa pikkuhiljaa rehevöitymään ja puut sekä pensaat kasvamaan toivotulla tavalla. Olen hiukan malttamaton näiden kasvien kanssa. Kaiken pitäisi tapahtua luonteellani nyt ja heti :0)Talomme pihalta ylöspäin rinteeseen kuvattuna...


Viikonloppu lähestyy ja tarkoitus olisi suunnistaa viikonlopuksi Ristijärvelle vaunuilemaan ja rentoutumaan. Lauantaina menemme työkaverini kanssa Vaalan antiikkikirppikselle jälleen, siellä on perjantaina ja lauantaina suuret kirpputoripäivät. Aivan pelottaa valmiiksi miten hulluksi sitä tälläkertaa hurahtaa kaiken ihanan keskellä...

Siitäpä lisää sitten ensi viikolla. Mukavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. Kiva, kun liityit lukijakseni, niin löysin tieni tänne. Täälläkin näköjään toivutaan rippijuhlista:) Mielettömän ihana blogi tämä onkin - klikkaan itseni heti lukijaksesi.
    Haleja ja aurinkopäiviä sinulle♥

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukijaksi! Aurinkopäivää vietetään ja halauksetkin vastaanotettu :0)

    VastaaPoista