Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

ARVATKAAS MITÄ NÄMÄ OVAT...

...hehän ovat marsupojat Viktor ja Vili. Että voivat etoelukat olla suloisia ja TODELLA seurallisia, hauskoja, mukavia paijattavia......ja nämäkin kaverit puhuvat aivan kuin meidän Arttukin :0)Tällaisia kamuja oli kesänvietossa Puolangalla. Mukava viikonloppu siis takana ja maailma parannettu jotakuinkin rakkaan serkkuni seurassa. Saunottiin, rupateltiin, pelattiin uunoa yhdessä hänen lastensa kanssa ja syötiin niin että napanaukuu :0) Tästä on hyvä taas palata arkeen.


3 kommenttia:

  1. Onpa suloisia ! Mulla oli pikku tyttönä tuollainen ♥

    VastaaPoista
  2. Minulla myös, siksipä ne niin hellyttävätkin minua.

    VastaaPoista