Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 30. lokakuuta 2012

LUKUHETKIÄ KYNTTILÄNVALOSSA

Melkeinpä näin, inhoan nimittäin kirkkaita kattovaloja ja näinpä meillä vietetäänkin aika hämyistä elämää useimmiten. Luenkin monesti aika pienessä valossa... mutta en nyt ihan kynttilän tuikkeessa sentään paitsi tänään :)

Nämä ihanaiset kirjat saapuivat postissa eräänä päivänä ja tänään todellakin selailin niitä aika pimeissä olosuhteissa kun en raaskinut sytyttää valoa tunnelmaa pilaamaan.


Ken harrastaa tai muuten vaan tykkää nukkekodeista, niin ehdottomasti teidän on hankitta tämä ihastuttava Maria Malmströmin Nukkekoti Väinölän tapaan-kirja. Maria on niin taitava tekemään kaikkea kivaa minikoossa ja ohjeita näihin miniatyyreihin piisaakin kirjassa useampiakin.


Toinen kirja oli ilona PietiläisenWilla Sukka, tätä minulla ei vielä ollutkaan. Täynnä ihastuttavia kuvia tämäkin!
No syy siihen miksi valoja ei saanut sytyttää oli tässä...


Käväisin Pumpulikukassa tänään ja tämä oli aivan pakko saada mukaan... se oli niin hellyttävä, ruma ja kaunis yhtäaikaa.


Lisäksi ostin nämä kauniit servetit odottelemaan juhlahetkiä, joita en taida taas raaskia edes käyttää :)


Onko teillä samoja ongelmia kuin minulla?? Ostan mitä kauniimpia servettejä ja sitten en millään raskisi niitä käyttää etteivät vaan loppuisi. Näinpä näitä kauniita sitten onkin tuolla laatikossa jemmassa jo useampiakin ;)
Että näin... tulipahan taas tunnustettua yksi pöljyys lisää.

Kauniita unia, nyt nukkumaan!

8 kommenttia:

 1. Tunnustan: servettejä tulee keräiltyä, samoin kauniita pöytäliinoja kaapit pullollaan! Eikä raaski käyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... sitten meitä on ainakin kaksi samanlaista!

   Poista
 2. Hämysestä valosta tykkään minäkin... meillä yleensä palavat, kynttilöiden lisäksi, pöytälamput...todella harvoin kattovalot...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama meillä, aika hämyjä ollaan koko perhe :)

   Poista
 3. Minäkin olen kynttilänvalossa sisustuskirjoja ja -lehtiä tihrusteleva :). Jotenkin pääsee paremmin tunnelmaan hämärissä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidamme oikeita siskoksia samoine tapoineen :)

   Poista
 4. On on, servettejä seinällä :)
  Tuo nukkukotikirja kiinnostaa, mulla on ullakolla nukkekoti mieheni tekemä, joka on tapetoitu - saunan lattiakin laatoitettu - mutta siihen on jäänyt. Kylppärikalusteet on wc:n ikkunanvälissä ja sitä rataa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löydät Lennu kirjan jos haluat: http://www.adlibris.com
   Sieltä olen ostanut paljon kirjoja.
   Käyppäs kurkistamassa vanhaa blogiani:
   http://mimmikatti.vuodatus.net/
   ja myös Marian Blogia:
   http://kotisivu.surffi.net/~nukke/

   Poista