Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







keskiviikko 14. marraskuuta 2012

TÄHTI ON SYTTYNYT MEIDÄNKIN IKKUNAAN

Tästä se lähtee, vuoden paras (tai toiseksi paras ehkä, kevät voi vielä viedä voiton??) aika... nimittäin joulun alusaika taitaa olla itseasiassa mukavampaa kuin sitten se itse joulu. Onko teillä samoja fiiliksiä?? Toki joulu on ihana, mutta kaiken sen odottelun ja valmistelun jälkeen se on liian nopeasti ohi ja jää vain tyhjä tunne että tässäkö se sitten taas oli. Viikon päästä onkin jo heti uuden vuoden vastaanotto ja kukaan ei enään edes muista koko joulua.
Anteeksi, pilaan varmaan monen jouluifiiliksen... mutta nautitaan, nythän se paras aika onkin meneillään!! Ja meillä se lähtee siitä, että ensimmäinen tähti on syttynyt ikkunallemme.


Ja kukapas muukaan kuin Arttu siellä makaa vahtipaikallaan tähden alla :) Myös ensimmäisiä suklaita piti maistella viikonloppuna (ei kyllä saisi) ja ainoastaan vain sen takia että sain laittaa ne kauniisti esille "uudelle" metallivadilleni. No senhän kyllä arvaa, että ei ne siinä kauaa koristeena ollut ja vati ammottaa taas tyhjyyttään.


Sitten vielä tunnustan... kävin lauantaina ihanien ystävieni antiikkiliikkeessä ihan vaan ohimennen moikkaamassa. Ja eikös siellä ollut tupa täynnä ihania uutuuksia tuotuna jälleen iso iso kuorma-auto lastillinen. Täytyy nyt kyllä jo sanoa, että onneks meille ei enään yksinkertaisesti mahdu taloon yhtään uutta kaappia. Jestas että ne ovat komeita... siis ne vanhat kaapit!

Jotain kuitenkin vielä mahtuu johonkin nurkkaan kun oikein sovitetaan ja niinpä tää...


...ja tää (jälleen Bavarian posliinia)...


...ja nää...


...eksyivät jostain syystä vaivihkaa mukaani.



Niin että kiitti vaan ihanaiset, oli meillä mukavat jututkin!!
Jos liikutte täälläpäin, niin käykää ihmeessä täällä meidän paikallisessa Antigue House liikkeessä. On meinaan ihana saada kehua oman kaupungin tarjontaa, koska olen ehdottomasti sitä mieltä että tämä on yksi tyylikkäimpiä antiikkikauppoja Suomessa. Niin... ja täynnä niitä ihania kaappeja joihin olen hullun lailla hulluna :)

Oho... yllättäin kello lähentelee jo kohta kahtatoista... taidanpa siis painua pehkuihin muun perheen perässä.
Kauniita unia!

14 kommenttia:

  1. Voi mahoton sun kanssas :DD

    Samaa mieltä sun kanssas, joulu on totaalisen ohi tapanina viimeistään, silloin yleensä kuusi "pihalle" ja nenä kohti kesää :D

    VastaaPoista
  2. Ihana tähti ja.... Arttu ♥

    Mulla ei oo enää tunnontuskia ostoksieni suhteen ;D Sä oot mahdoton *hih*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No käyppä ite Ullan ja Jarin liikkessä, saattaa mennä pää pyörälle!!

      Poista
  3. Kiitos antiikkiliike vinkistä! Sinne on suunnattava jossain vaiheessa. Blogistasi löysin myös Vaalan kirpparit ja siellä on tullut jo käytyä. Kajaanista olen löytänyt pari kirpparia joissa olen käynyt mutta tämä antiikkiliike on jäänyt huomaamatta.

    Joulu ei ole ohi tapanina vaan minusta parasta joulun aikaa on joulun ja uudenvuoden välinen aika. Koti on joulukunnossa, ollaan lomalla ja nautitaan elämästä. Ennen joulua ei ennätä fiilistellä vaan on kaikenlaista touhua ja menoa. Joulu loppuu meillä loppiaisena; koristeet kerätän pois ja poltetaan kuusi leivinuunissa.

    Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ollut aika aarreaitta siellä Vaalassakin!?!
      Ja suosittelen myös tätä paikallistamme ehdottomasti.
      On tietysti totta että joku päivä enemmän vapaata, mutta aina on tarvinnu mennä välipäivinä töihinkin :(
      Mutta tämä aika on minusta niin kivaa odottamisen fiilistä ja pikkuhiljaa jouluvalot ja koristeet valtaa kodin... sitten haluankin jo pian niistä eroon.

      Poista
  4. Hienot ostot olet taas tehnyt!
    Samaa mieltä olen minäkin....se joulun odotus on ihanaa aikaa...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän näitä voi vastustaa kun kohdalle sattuvat :)

      Poista
  5. Houkutteleva suklaavati ! mukava laitella pikkuhilijaa joulua , mutta sama täällä, sitte pois , kevät tullee ! ei jää tontut nurkkiin pyörimään pitkäksi aikaa!
    mieki sun inspiroima laitoin kans tähden valaiseen , eipä oo vielä muissa ikkunoissa meidän perällä näkyny ;)

    VastaaPoista
  6. Täällä näyttää olevan jo aikamonessa ikkunassa ja niinpä tein päätöksen, että alkakoon joulunodottelu jo meilläkin hiukan aiemmin kuin ehkä muina vuosina.
    Aika kiva tunnelma näistä tulee, kunnes taas kyllästyy ja hyvillä mielillä pakkaa ne taas pois.

    VastaaPoista
  7. Sukulaisielu, minäkin olen ajatellut joskus noin.Ihania vanhoja esineitä. On niin tuttua kuulla, kunesineet vain tarttuvat kiinni ja tulevat mukaan kotiin saakka. Minullakin auton paksissa kaksi kaunista vanhaa peiliä ja taulu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuupa kivalle löytää muitakin "hurahtaneita"... en ole ainoa, ONNEKSI :)

      Poista
  8. Edelleen ihailen tuota edellistä löytöäsi - jalallista hopeatarjotinta. Aivan mielettömän kaunis se on. Voi harmin harmi, kun nuo sinun paikkasi ovat aivan väärällä suunnalla! : (

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on minustakin yksi parhaimpia ja kauniimpia löytöjä ja maksoi kokonaiset 5€.
      Otappas kesäloma kohteeksi Vaala, heidät löytää nykyään myäs facebookista ja sieltä voit seurata milloin taas uutta kuormaa tulossa.

      Poista