Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

MELKEIN KUIN MÖKILLÄ

Niin se sitten juhannuskin tuli ja meni... aivan kotosalla vieteltiin tämä suloinen juhla pois. Mihinkäs sitä raaskii täältä lähteä, kun ensimmäisen kerran oli aikaa kunnolla istua aloilleen ja nauttia olosta vaikkakin sekamelskan ympäröimänä. Täällä olo on kuin olisi ainakin melkein mökillä ja ympäristö tässä pihalla kuin olisi maalla (tytön mielestä sitten ei, se kuulostaa liian kauhealta 16 vuotiaan korvissa). Ainoastaan liikenteen ääni ohi kulkevalta tieltä paljastaa, että olemme kuitenkin kaupunkilaisia. Etupihallamme ei näy ristinsielua, vaikka nakusillaan juoksentelisit ei katsojia löydy mistään. Ihana rauha... tätä olen kaivannut!!

Tässä hiukan juhannus tunnelmia meidän tapaan, lämmintä... välillä paistoi ja välillä satoi.





 Bauhaussista löytyi aika kiva paviljonki, jolle sitten lauantaina olikin todellakin käyttöä välillä.


Mutta se perhana vuotaa saumojen kohdalta, murrr!! No, suurin osa pysyi onneksi ulkopuolella :0)



Ilma oli kuitenkin lämmin ja mukavan hämärä, oikea tunnelma polttaa kynttilöitä.



 Pientä somisteluakin tuli tehtyä ja olo taas astetta kotoisampi.




 



Loimuttelimme lohta... NAM!!!



Lauantai menikin valvoessa pitkään ja nukkumaan emme malttaneet mennä kuin vasta reippaasti yli puolenyön. Ilta hämärtyi jo sen verran että hämäräkytkin lamputkin syttyivät, mikä rauha, aah tätä tunnelmaa, lisää kynttilöitä, lämmintä, yhdessä oloa!!




Sunnuntaina sitten hiukan sisätilojen somistelua, mitä nyt pystyy ja laatikoista löytää.


Vielä ensi viikonloppuna olisi edessä viimeinen rutistus Kajaanissa. Loput tavarat pois ja loppusiivous, siinä se sitten... entisen elämän loppu ja uuden alku lopullisesti. Kyllä näin jälki käteen tuntuu hurjalle, miten pian kaikki päätökset kuitenkin tehtiin ja tässä sitä nyt sitten ollaan. Mutta hyvältä tuntuu, joskus tekee hyvää kääntää uusi sivu elämälle ja kokea jotain uutta ja jännää.

Mukavaa sunnuntaita toivotellen,

Johanna

12 kommenttia:

  1. Voi miten ihanaa teillä on sisällä ja ulkona, niin kauniita kuvia olet laittanut :) Mukavaa uutta viikkoa sinne teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanne ja samoin... oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  2. Kodikasta ja viihtyisää! Pihallakin voi tosiaan sisustella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi tottakai, sehän kuin yksi huone lisää kesäisin. Jos vain säät sallivat, teemme yleensä ruoat ulkona koko kesän ajan. Nyt kyllä jo hieman olosuhteiden pakostakin... meillähän ei ole sitä keittiötä vielä :0)

      Poista
  3. Kyllä on kelvannut juhannusta viettää, uskon ♥

    Ihanaa fiilistelyä kuvissa *huoh*

    Jokos ne puskat saa meiltä kyytiä lähiaikoina...?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kelpas, eipä olisi nyt muutakaan jaksanut. Milloin tulette käymään??
      Puskat ovat muistissa ja haetaan, siitä pidän huolen. Täytyy kysyä Juhalta josko saatais ne haettua vielä tälle viikolle. Onko ne jo haitolla?

      Poista
  4. Eihän tuolta halua mihinkään muualle mennäkkään....on teillä kyllä ihanaa...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä kaivannut muuta, vain että sai vihdoinkin hiukan hengähtää ja nauttia olosta uudella pihalla. Toki pientä pihan siistimistäkin teimme, mutta ilolla.

      Poista
  5. Kylläpä näyttää kerrassaan upealta paikalta! Ihana ulkoa ja sisältä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista, tykkään niin tästä itsekin ja tuntuu aivan omalta kodilta jo.

      Poista
  6. Viihtyisää, kivaa, kaunista!!!! Ihana paikka teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin Jaana on että olen sinun kanssasi aivan samaa mieltä, vaikka itse sanonkin. Olisi hölmöä vähätellä asiaa, koska emmehän olisi muuten tänne ajautuneet :0)

      Poista